Društvo

Panel diskusija o roditeljstvu u Nišu

Foto: Pixabay
Panel diskusija „Izazovi u roditeljstvu ranog razvojnog uzrasta u različitim kulturama – kulturna tkanina roditeljstva“ biće organizovana u petak 9. januara od 15.30č. u prostorijama International Education Centra (Ivana Gundulića 11).

Događaj organizuju International Education Centre iz Niša i Humanitarna organizacija „Nađi Raula“ sa ciljem da kroz dijalog ukažu na sve izazove savremenog roditeljstva, ali i ponude moguća rešenja za njihovo prevazilaženje.

„Zdrava porodica je potrebna svakom društvu, koje teži određenim vrednostima. Ova saradnja sa kolegama iz Internacionalnog obrazovnog centra omogućava nam da zajedno istražimo najbolje prakse i razmenimo dragocena isksutva“ , izjavio je Jovan Milić, ispred Humanitarne organizacije „Nađi Raula“ i dodao da panel diksusija predstavlja važan korak ka razumevanju raznolikosti roditeljstva u globalnom kontekstu.

Na to se nadovezala je Barbara Tolevski, osnivačica IEC-a koja je navela da je različitost jedina stvarna stvar koja nam je svima zajednička. „U različitosti postoji lepota i postoji snaga“, navela je Tolevski.

Svoja zapažanja na ovu temu na panelu će izneti stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zdravstva i psihologije. O temi govore Aleksandar Milovanović, master psihologije, prof. dr Tatjana Stefanović Stanojević sa Filozofskog fakulteta u Nišu i Marjan Zdravković, ispred ANIP „Mozaik“, dok je moderator panela Milica Pejčić, master pedagog.

Organizatori navode da se očekuju i gosti iznenađenja, a svi oni koji žele da čuju i nauče više o ovoj temi mogu da se prjave putem mejla:  sma.nominacije@gmail.com.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Arctic Monkeys
Za 3 minuta

Do I Wanna Know

Arctic Monkeys
Iggy Pop
Za 7 minuta

Fire Girl

Iggy Pop
Swinging Blue Jeans
Za 10 minuta

You're No Good

Swinging Blue Jeans
Elvis Presley
Za 13 minuta

Maries the Name His Latest Flame

Elvis Presley
Vila Filozofina
Za 15 minuta

Dodji Da Ti Pokazem

Vila Filozofina

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend