Društvo

Par nedelja nakon posipanja, otvorila se udarna rupa u Kajmakčalanskoj ulici

Foto: čitalac
Udarna rupa u Kajmakčalanskoj ulici kod Železničke stanice pre par nedelja nasuta je šljunkom, ali se nakon prve kiše ponovo otvorila, javljaju građani. Iz Direkcije za izradnju Grada obećavaju da će rešiti problem.

Građani kažu da je više puta pucala cev na različitim mestima, koja je sanirana, ali je nakon tih radova ostala rupa. Rupa je zatim samo posipana šljunkom, ali je prva kiša  sprala materijal te se  ona ponovo otvorila.

“Već nekoliko puta je pucala cev na različitim mestima. Od poslednjeg puta prošlo je par nedelja. Šteta je sanirana, ali je ostala rupa koju su samo posipali šljunkom. Sada, kako su krenule kiše, šljunak se rasu po ostatku lice, a sa njim i blato. Automobili moraju da zaobilaze rupu, koja se svakim danom sve više produbljuje” kaže sugrađanka koja je prijavila problem.

Ona je zabrinuta jer kiša danima ne prestaje da pada, a materijal se sve više spira, te se rupa na putu samo produbljuje.

“Sa svakom kišom se sve više spira materijal, a rupa se širi na tom mestu je sada bara i to ogromna jer se voda zadržava, ali kada se voda povuče ostaće samo rupa koja zauzima dobar deo puta”, kaže sugrađanka.

Ona ističe da je udarna rupa opasna ne samo po felne već i po učenike u saobraćaju jer u pokušaju da je izbegnu, automobili skreću u suprotnu traku. Pored toga, kaže sugrađanka asfalt je vidno ispucao i nastavi li da se širi otvoriće  se ulica.

Nebojša Lović direktor Direkcije za izgradnju, kaže da će poslati ekipe na teren i da će problem građana biti rešen.

Oznake

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Vince Gill
Za 4 minuta

That's All Right

Vince Gill
Supremes
Za 6 minuta

You Keep Me Hangin' on

Supremes
Aerosmith
Za 9 minuta

Crazy

Aerosmith
Phil Collins
Za 14 minuta

Hang in Love Enough

Phil Collins
Arrows
Za 18 minuta

I Love Rock N Roll

Arrows

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend