Društvo

Počelo novogodišnje ukrašavanje grada, prošlogodišnjim ukrasima

Počelo je novogogodišnje ukrašavanje grada. Novogodišnji ukrasi su postavljeni u Obrenovićevoj ulici na potezu od Nikole Pašića do Dušanove i Kazandžijskom sokačetu.

Radnici JKP Parking servisa su juče započeli sa postavljanjem novogodišnje dekoracije, a ukrašavanje grada se nastavilo i danas.

Naša novinarka je na terenu zatekla radnike Parking servisa kako postavljaju ukrasne sijalice u Kazandžiskom sokačetu, gde je juče već započelo sa ukarašavanjem.

Grad će ove godine krasiti ukrasi od prošle goodine, jer iako je iako je u planu javnih nabavki Parking servisa bilo previđena kupovina novogodišnje dekoracije i u Programu poslovanja za 2021. godine stoji da je plan da se za to uloži nešto više od 8 miliona, tender za to nije bio raspisan.

Lokacije koje će biti ukrašene novogodišnjim ukrasima su i ulice Nikole Pašića,  Kneginje Ljubice, Generala Milojka Lešjanina, Prijezdina. Novogodišnjim sjajem zasijaće i Tvrđava kao i Trg kralja Milana.

Centralni deo Obrenovićeve ulice po tradiciji će krasiti veliki ukras u obliku poklon paketa koji svake godine privlači interesovanje građana. Ukrasi ćće biti postavljeni i duž bulevara.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Staple Singers
Za 0 minuta

I'll Take You There (Casino)

Staple Singers
Michael Mcdonald
Za 4 minuta

Reach Out, I'll Be Re

Michael Mcdonald
Angie Stone
Za 7 minuta

Life Story

Angie Stone
Crazy And the Brains
Za 11 minut

Punk Rocker

Crazy And the Brains
Alexander Oscar
Za 15 minuta

One More Dance

Alexander Oscar

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend