Društvo

Podzemna garaža „Ambasador“ počela sa radom, cena parkiranja 100 dinara po satu

Podzemna garaža "Ambasador" počela je sa radom. Mesta ima za 58 automobila, a cena parkiranja po satu iznosi 100 dinara.
 

Iako je direktor JKP Parking Servisa Dejan Dimitrijević prilikom jednog obilaska podzemne garaže „Ambasador“ najavio da će biti završena pre predviđenog roka, tj. da će umesto u aprilu biti otvorena već krajem marta, to se nije desilo.

Dimitrijević je novinarima kazao da je radostan što je garaža konačno otvorena i još radosniji što je data na korišćenje građanima. O ranijim predviđanjima i završetku radova pre roka, ovoga puta nije govorio, ali nije propustio priliku da istakne da je „ovo prva podzemna javna garaža ne samo u našem gradu već i južno od prestonice“.

„Ovo je prva podzemna garaža ne samo u Nišu, već prva podzemna javna garaža južno od Beograda u našoj dragoj Srbiji“, kazao je direktor Parking servisa i dodao da će grad dobiti još jednu garažu sličnu onoj na Sinđelićevom trgu, te da u je u toku izbor lokacije.

Ističe da je potreba za parkiralištima u gradu sve veća jer porodice često imaju i više od jednog automobila, pa je neophodno napraviti nove garažae što podzemne tako i one nadzemne.

Podsetimo, adaptacija podzemne garaže ispod Poslovnog centra “Ambasador” najavljena je novembra 2020. godine, a prethodili su joj problemi sa spornim vlasništvom, nakon čega je garaža iz drugog puta uspešno data na korišćenje preduzeću Parking servis.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Same & Dave
Za 4 minuta

Soul Man

Same & Dave
Spencer Davis Group
Za 6 minuta

Keep on Running

Spencer Davis Group
Babe
Za 9 minuta

Da Te Vidim Golu

Babe
Elektricni Orgazam
Za 13 minuta

Spojimo Se Sad

Elektricni Orgazam
Vampiri
Za 18 minuta

Spejs Dzeronimo

Vampiri

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend