Društvo Muzika

Potpisan primerak knjige frontmena grupe “Goblini” na licitaciji LFN

Foto: Lokalna fondacija Niš
Majica i potpisan primerak knjige "Izgužvane misli" Branka Golubovića frontmena grupe "Goblini", koja ove godine obeležava tri decenije postojanja, predmet su nove licitacije Lokalne fondacije Niš. Početna cena je 3.000 dinara, a licitacija je otvorena do nedelje 18. septembra u 13 sati.

Ljubitelji kultne muzičke rok grupe, kolekcionari, ali i svi oni koji žele da licitiraju za predmete to mogu učiniti u narednih pet dana. “Pozivamo sve Nišlije, ljubitelje Goblina, muzike i ljude koji žele da podrže lokalnu zajednicu, da licitiraju i postanu donatori. Za naš Niš!”, navode organizatori.

Foto: LFN

Licitacija je otvorena do nedelje 18. septembra u 13 časova, a licitacija se odvija javno u komentarima Fejsbuk objave Lokalne fondacije uz vidjivo ime i prezime učenika. Iz Lokalne fondacije podsećaju da je minimalan iznos za koji se može “podizati” ponuda 500 dinara.

Branko Golubović je i jedan od osnivača “Goblina” zajedno sa gitaristom, Alenom Jovanovićem i basistom, Vladislavnom Kokotovićem. Bend ove godine slavi 30 godina postojanja. Do sada su objavili pet studijskih albuma, dva koncertna izdanja, kao i kompilacijsko izdanje, a u karijeri odsvirali više od 350 koncerata. Tokom devedesetih, “Goblini” su bili jedan od najvažnijih rok bendova u regionu.

Podsetimo, Lokalna fondacija kroz licitacije, donacije pojedinaca, društveno odgovornih kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. Do sada je podršku na tri javna konkursa dobilo ukupno 29 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 1 minut

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 58 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 55 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 50 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend