Društvo

Potpisana majica vaterpoliste Save Ranđelovića na licitaciji Lokalne fondacije Niš

foto: LFN
Nišlija Sava Ranđelović, proslavljeni vaterpolista i vlasnik mnogih priznanja, poklonio je svoju majicu sa potpisom Lokalnoj fondaciji Niš. Majica će biti licitirana do 4. avgusta, a početna cena je 3.000 dinara.

Treća „Olimpijska licitacija“ za koju je svoju majicu iz reprezentacije Srbije potpisao čuveni vaterpolista Sava Ranđelović stigla je u Lokalnu fondaciju Niš.

Reprezentativac naše zemlje koji se trenutno nalazi na Olimpijskim igrama u Tokiju izdvojio je za Lokalnu fondaciju Niš deo svoje opreme iz državnog tima, a na ovoj licitaciji nalazi se majica sa prethodnih Olimpijskih igara u Riju 2016. godine, kada je naša selekcija osvojila najsjajnije odličje.

Licitacija je otvorena isključivo u komentarima ove objave, a ponude možete dati najkasnije do 4. avgusta u 12 sati.

Početna cena je 3.000 dinara. Na prvoj „Olimpijskoj licitaciji“ prodata je majica Zorane Arunović, naše reprezentativke u streljaštvu, a zatim i majica džudiste Aleksandra Kukolja.

Sredstva prikupljena na ovim licitacijama, na drugim aktivnostima LFN, kao i kroz donacije pojedinaca i kompanija biće duplirana od strane Trag fondacija i vraćena lokalnoj zajednici kroz podršku najboljim idejama formalnih i neformalnih grupa građana u Nišu.

Sava Ranđelović je ponikao u VK Nais iz Niša gde je započeo svoj put ka najvećim svetskim visinama u vaterpolu. Godinu dana je proveo u ekipi ŽAK iz Kikinde, a zatim četiri sezone u Crvenoj zvezdi sa kojom je osvojio dve titule prvaka Srbije i jednu titulu prvaka Evrope. Od 2015. nastupa u inostranstvu, najpre je dve godine proveo u italijanskoj Breši, zatim 2017. godine prešao u OSC Budimpeštu, da bi 2020. postao član Vašaša.

Ponude za majicu iz Rija sa potpisom Save Ranđelovića se daju javno u komentarima ove objave, sa ličnih profila uz jasno vidljivo ime i prezime učesnika. Minimalan iznos za koji se može „podizati“ ponuda je po 500 dinara.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Paul Mccartney
Pre 12 minuta

Live And Let Die

Paul Mccartney
Kovacs
Pre 9 minuta

Love Parasite

Kovacs
Maneskin
Pre 6 minuta

Feel

Maneskin
Alfie Templeman
On Air!

Colour Me Blue

Alfie Templeman
Killers, K.D. Lang
Za 0 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend