Društvo

Poznat novi termin javne licitacije u Niškoj Banji

ilustracija: LFN
Novi datum prve javne licitacije Lokalne fondacije je 23. jul od 20 časova u Niškoj Banji jer je zbog loših vemenskih uslova prethodni otkazan.

Kako je zbog nepovoljnih uslova javna licitacija koja je trebalo da bude 17. jula odložena, zakazan je novi termin. Na šetalištu u Niškoj Banji 23. jula mogu da učestvuju svi zainteresovani i licitirajući pomognu zajednici.

Podsetimo, nakon mnogobrojnih licitacija na fb stranici, Lokalna fondacija Niš (LFN) organizuje prvu veliku, javnu licitaciju na otvorenom prostoru. U saradnji i uz podršku Gradske opštine Niška Banja.

“Novac prikupljen ovim putem, LFN usmerava za podršku kreativnim, preduzimljivim idejama formalnih i neformalnih grupa građana, a sve u svrhu unapređenja lokalne zajednice u kojoj živimo. Pozivamo Nišlije, goste našeg grada i turiste da dođu na licitaciju, obezbede za sebe neki vredan predmet, uživaju u programu i podrže razvoj ideja aktivnih građana koji žele da ulepšaju svoj grad”, saopštavaju iz Lokalne fondacije.

Pored licitacije, spreman je i zabavan prateći muzički program, kao i iznenađenja za prisutne.

U ponudi će se, kako su ranije najavljivali, naći atraktivni i zanimljivi predmeti počevši od dresova poznatih sportista, predmeta iz kuće Ljubiše Samardžića, slike niškog umetnika, vaučeri za restorane i sportske aktivnosti i mnoge druge korisne stvari.

Licitacije su jedan od načina na koji LFN prikuplja novac u zajednici.

Pored toga, podrška se obezbeđuje kroz druge javne događaje, kao i donacije društveno-odgovornih kompanija, organizacija, institucija i pojedinaca. Kompletan novac koji se prikupi, duplira Trag fondacija, a zatim se ta sredstva kroz konkurse usmeravaju za podršku projektima građana Niša, koji imaju kreativne ideje za unapređenje lokalne zajednice – na teritoriji pet gradskih opština u Nišu.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Send this to a friend