Društvo

Protest i blokada saobraćaja kod Stop Šopa u trajanju od sat vremena

Foto: Radne akcije Delijski vis
Pošto, kako kažu, odlazeća gradonačelnica Niša nije ispunila obećanje dato na sastanku sa žiteljima naselja Delijski Vis da će od 1.juna biti započeti radovi na atmosferskoj kanalizaciji u ovom naselju, ljuti stanari Delijskog Visa zakazuju novi protest, za petak, 7.jun, sa početkom u 18 sati.
Kako u pozivu na protest i blokadu saobraćaja kod Stop Shop-a u trajanju od sat vremena, od 18 do 19 sati podsećaju žitelji Delijskog Visa do sada je asfaltirano 5 ulica dok  je još 8 ulica koje čekaju asfalt i dalje u procesu parcelacije.
„Danas od 18 sati kao i prethodnih 30 nedelja, blokiraćemo saobraćaj u oba pravca, u vremenu od 18 do 19 sati, kod Stop Šopa. Izvinjamo se svim građanima.koji su zbog blokade saobraćaja bili prinuđeni da čekaju, prolaz je uvek bio dozvoljen Hitnoj pomoći, vatrogascima, trudnicama i roditeljima sa malom decom.“ – poručuje Dejan Veličković u ime  stanara ovog niškog naselja i dodaje da neće odustati sve dok brojni nagomilani komunalni problemi u ovom naselju ne budu rešeni.

Ivana Petrović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Willow Smith
Za 0 minuta

Wait a Minute

Willow Smith
Bastille
Za 3 minuta

Good Grief

Bastille
Terence Trent D'arby
Za 7 minuta

Sign Your Name

Terence Trent D'arby
Boy George And Culture Club
Za 11 minut

Bow Down Mister (a Small Portion 2B Polite Mix)

Boy George And Culture Club
Blondie
Za 15 minuta

Heart of Glass

Blondie

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend