Društvo

Prvo Donatorsko veče LFN: Predstavljanje rezultata uz nagradne igre i bogat muzički program

Lokalna fondacija Niš
Na prvoj Donatorskoj večeri Lokalne fondacije Niš koja će biti održana večeras, 8. septembra u dvorištu Banovine biće predstavljeni dosadašnji rezultati postignuti kroz realizovane projekte. Najavljen je bogat muzički program, nagradne igre, a pozvani su svi da zajedno budu deo promena koje, kako predstavnici Lokalne fondacije ističu, zajedno stvaramo.

Sa idejom da se zahvali dosadašnjim donatorima, predstavi postignute rezultate i prikupi nova sredstva za realizaciju kreativnih ideja, Lokalna fondacija Niš (LFN) organizuje prvo Donatorsko veče. Događaj je zakazan za sredu, 8. septembar od 20 sati u dvorištu Banovine u Nišu.

Organizatori kažu da je pripremljen  bogat program, uz sjajnu i raznoliku muziku, a ovom prilikom će biti predstavljeni rezultati sedam projektnih ideja koje su do sada dobile podršku LFN. Uz dobru hranu i osveženje, biće organizovana i nagradnu igru u kojoj svi donatori dobijaju.

Misija Lokalne fondacije Niš je da podrži kreativne, aktivne ljude, složne komšije koji prave pozitivne promene u svom komšiluku, ulici, najbližem okruženju.

“U tome možemo da uspemo samo zajedno i zato je za LFN mnogo važno da obezbedi podršku za svoj grad i ljude koji vredno i entuzijastično rade, bore se za ideje u koje veruju – za svoju ulicu, komšiluk, naselje, selo, za svoj Niš”, poručuju.

LFN prikuplja donacije od društveno-odgovornih građana, kompanija i institucija, kompletan iznos duplira Trag fondacija, a zatim se ta sredstva koriste za podršku najboljim idejama formalnih i neformalnih grupa građana. Do sada je podržano već sedam predloga sugrađana, a u pripremi je i novi konkurs koji će biti raspisan u septembru.

Pozivaju sve zainteresovane koji su u mogućnosti da dođu i zajedno podrže dobre ideje kojima Lokalna fondacija pokušava da promeni Niš na bolje.

“Dođite na Donatorsko veče i budite deo promena koje zajedno stvaramo. U ovoj priči smo svi mi zajedno”, pozvali su građane i građanke Niša.

Ulaz na Donatorsko veče je 1.000 dinara.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 28 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 31 minut

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 35 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 39 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 43 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend