Društvo

Raspisan i treći tender za postavljanje nadstrešnica na ulazu u Podzemni prolaz

Arhiva, City Smart
Nakon dva neuspešna tendera za nabavku i montažu nadstrešnica na ulazu u Podzemni prolaz na Trgu kralja Milana, raspisan je i treći, a rok za dostavljanje ponuda je 27. april u podne.

Kancelarija za lokalni i ekonomski razvoj i Grad Niš raspisali su treći tender za postavljanje nastrešnica na ulazu u Podzemni prolaz, nakon što su prethodna dva neslavno prošla. Naime u  poslednjem kvartalu stare godine raspisan je tender za postavljanje nadsteršnica, ali nije bilo zainteresovanih firmi, te je ponovljen, ali se i na tom drugom niko nije javio.

„Radovi na sanaciji i održavanju nadstrešnica iznad ulaza u Podzemni prolaz na Trgu kralja Milana u Nišu“, navodi se u opisu nabavke. Zainteresovane firme ponude mogu poslati do 27. aprila u podne, a kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena.

Podsetimo, nadstrešnice su, prema rečima nadležnih, bile glavni problem što pokretne stepenice koje vode u Podzemi prolaz nisu u funciji, iako su pre više od godinu dana puštene u rad, probno, na svega dva minuta.

Svečano puštanje stepenica u rad bilo je i medijski ispraćeno, jer je novinarima uredno stigao poziv za događaj, samo što su nadležni odlučili da se na isti ne pojave. Tadašnja potparolka gradonačelnice, Anita Živković, koja se ipak pojavila n adogađaju, pravdala se time da nije bio u pitanju poziv, već servisna informacija, te da su  novinari pogrešno shvatili.

Inače, stepenice na ulazu u Podzemni prolaz montirane su 2010. godine, ali godinama nisu u funciji, a nedavno i je gelender na ulazu u tržni centar polomljen.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Paul Mccartney
Pre 28 minuta

Live And Let Die

Paul Mccartney
Kovacs
Pre 24 minuta

Love Parasite

Kovacs
Maneskin
Pre 21 minut

Feel

Maneskin
Alfie Templeman
Pre 18 minuta

Colour Me Blue

Alfie Templeman
Killers, K.D. Lang
On Air!

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend