Društvo

Tradicionalni humanitarni turnir u basketu “3 na 3”

JCI Niš, komora mladih i aktivnih građana, organizuje tradicionalni, osmi po redu humanitarni turnir u basketu “3 na 3” koji će se održati u subotu 11. septembra u periodu od 9 do 15 časova na otvorenim terenima OŠ “Dušan Radović”.

JCI Niš turnirom”3 na 3” već osam godina pomaže školskim ustanovama na lokalnom nivou. Ove godine prikupljena sredstva ići će za potrebe Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” u Nišu. Sredstva će biti donirana putem kotizacija timova koji će uzeti učešće na samom turniru.

Prethodnih godina pomoć je otišla osnovnim školama “Sreten Mladenović Mika”, “Stefan Nemanja”, “Kole Rašić”, “Ivan Goran Kovačić” ,“Njegoš” i ustanovi “Mara”. JCI Niš poziva sve ljude dobre volje da im se pridruže na tribinama terana“Dušan Radović” i spoje lepo i korisno.

“Zašto bi trebalo da dođeš na turnir? Kao prvo, pomoći ćemo jednoj fenomenalnoj školi u Nišu, a ona je OŠ „Ivan Goran Kovačić“. Saznaćeš ko će biti novi šampion turnira osmog za redom “JCI 3 na 3” humanitarnog turnira u basketu. Ljubitelji košarke moći će da uživaju u nadmetanjima timova lokalnih firmi, od kojih su neki na ovom turniru razvili tradicionalna rivalstva. Prošlih godina nije nedostajalo varnica, a ni dobrih poteza”, pozivaju svoje sugrađane i sugrađanke. Dodaju da je turnir pogodan za sve uzraste.

Pored samog turnira, posetioce očekuje i zabavni program.

“Za učesnike turnira obezbedili smo osveženje, za najbolje i pehare, a za navijače na tribinama smo pripremili propratni zabavni program. Za muziku će biti zaduženi naš J.R. Mark, koji će se truditi da i van linija terena atmosfera bude košarkaška”, saopštili su iz JCI.

JCI Niš postoji od 2007.godine i svoje delovanje u lokalnoj zajednici koncentriše oko dva cilja: edukativnog i humanitarnog. Komora je pomogla nizu institucija na teritoriji Niša, omogućivši bolje uslove za rad i boravak velikog broja dece i mladih.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 2 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 59 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 55 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 51 minut

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend