Društvo Politika

Tribina Nove generacije na keju – “Perspektiva mladih u Nišu“

Ilustracija; Foto: Pexels/Rogério Martins
Organizacija Nova Generacija održaće tribinu na amfiteatru niškog keja 24. maja. Početak je zakazan za 18 sati, a tema je ''Perspektiva mladih u Nišu''. Gost tribine biće narodni poslanik i potpredsednik Narodne stranke Đorđe Stanković.

Razmišljanje i ideje srednjoškolaca, kao i šta planiraju nakon srednje škole, predstaviće mladi Nišlija, maturant gimnazije Luka Đorđević. Sa druge strane, akademski život i studentske probleme predstaviće master komunikolog Sanja Stevanović.

O napretku u gradu i menadžerskom delu posla u firmama u Nišu, diskutovaće osnivač Nove Generacije diplomirani ekonomista i dugogodišnji aktivista Nikola Veličkov. Na tribini će se još govoriti o idejama, predlozima mladih, kao i o problemima sa kojima se mlade Nišlije susreću. O položaju i unapređenju položaja mladih govoriće i gost tribine, narodni poslanik Đorđe Stanković.

Imamo šta da kažemo, šta da predložimo, ali želimo da čujemo i vaše predloge. Mladi su važni“, poručio je Stanković putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Nova Generacija je omladinska organizacija koja je nastala sa idejom da okupi mlade ljude, a njihov fokus i jesu omladinske teme u gradu.

Anđela Jeremić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

E Play
Za 4 minuta

Aut

E Play
Vulfmon
Za 6 minuta

I Cant Party

Vulfmon
Vaccines
Za 8 minuta

Thunder Fever

Vaccines
Limao
Za 11 minut

Good Good Time

Limao
Melanie Fiona
Za 14 minuta

Monday Morning

Melanie Fiona

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend