Društvo

Vandali polomili česmu u parku Svetog Save, iz Opštine kažu sledi popravka

Foto: Milica Živković, Fesjbuk grupa In Niš we don't say
Javna česma u parku Svetog Save na svega stotinak metara od Opštine Medijana je polomljena. U policiji kažu da slučaj nije prijavljen, ali da su odmah po saznanju preduzeli sve mere i radnje kako bi rasvetlili slučaj, dok iz nadležne opštine poručuju da će česmu sanirati po hitnom postupku.

Građani su putem društvenih mreža ukazali na slučaj vandalizma koji se dogodio na svega stotinak metara od zgrade opštine i policijske stanice.

Nišljka koja je objavila fotografiju polomljene česme napisala je: „Česma u parku Svetog Save polomljena, ispred zgrade GO Medijana,preko puta policije… Vandalizam na delu! Hoće li neko reagovati?“

Građani komentarišu da je sramota da česma koja se nalazi na svega stotinak metara od dve nadležne insitucije bude polomljena. „Gde su se izgubili kultura, domaće vaspitanje i poštovanje?“ pita se jedna sugrađanka.

U  Gradskoj opštini Medijana kažu su upoznati sa slučajem vandalizam i da će česma biti sanirana. „U toku je priprema dokumentacije za hitnu popravku navedene česm“, kažu iz Opštine.

Slučaj vandalizma nije prijavljen, ali je organ reda preduzeo sve mere i radnje kako bi slučaj bio rasvetljen, a počinilac pronađen kazali su nam u policiji.

Podsetimo, česmu je donirao Rotari klub 2013. godine u okviru projekta „17 česama za 17. vekova hrišćanstva“.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Army of Lovers
Za 1 minut

Crucified

Army of Lovers
Robert Palmer
Za 4 minuta

Know By Now

Robert Palmer
Schiller Mit Heppner
Za 8 minuta

Dream of You

Schiller Mit Heppner
Savage Rose
Za 12 minuta

Meet Me There

Savage Rose
Kylie Auldist
Za 16 minuta

No Use

Kylie Auldist

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend