Društvo

Za putnike vozova nastavljena akcija „Kupi kartu i ostvari popust“

Nastavlja se akcija "Kupi kartu i ostvari popust", u organizaciji prerduzeća "Srbija voz" koja putnicima sa voznim kartama pruža popuste ne samo u Srbiji već i Crnoj Gori.

Putnici koji preferiraju vozove, moći će da uz kupljenu kartu ostvare i popuste u određenim objektima, najavljuju iz „Srbija voza“. Pored mnogih gradova u Srbiji kao što su Beograd, Vršac, Valjevo, Niš, Jagodina, Užice, Zlatibor, Šid, Sremska Mitrovica, akciji su se ove godine u saradnji sa kolegama iz Željezničkog prevoza Crne Gore i podršku turističke organizacije Bar, priključili i privrednici sa teritorije Crne Gore, sa ciljem proširenja ponude u narednom periodu.

„Posle višemesečne pauze, izazvane pandemijom virusa i vraćanja redovnim životnim aktivnostima, nastavlja se akcija “KUPI KARTU I OSTVARI POPUST“.Uz kupljenu voznu kartu za unutrašnji saobraćaj, u roku od 24 sata, putnicima je omogućeno da ostvare popuste u određenim objektima, dok je putnicima međunarodnog voza za Bar i iz Bara, obezbeđen popust u trajanju od 10 dana“, saopštavaju iz preduzeća „Srbija voz“.

Svakodnevno se povećava broj zainteresovanih za akciju “Kupi kartu i ostvari popust” i “Vozom do Bara”, a cilj “Srbija Voz” a.d. je da ova akcija bude zastupljena u svim gradovima kako teritorije republike Srbije tako i na teritoriji republike Crne Gore.

„Putnicima, pored kupovine voznih karata uz primenu mnogobrojnih komercijalnih povlastica, želimo da približimo kvalitet savremenih vozova i ponudimo širok spektar benefita koje nudi putovanje vozom kao vid najpovoljnijeg prevoza. Ovim putem pozivamo privrednike i Turističke organizacije Srbije i Crne Gore, da se priključe našim kampanjama, kako bi se putnici upoznali sa lepotama Srbije i Crne Gore“, navode iz ovog preduzeća.

Svi zainteresovani koji bi se pridružili akciji, mogu se obratiti Centru za marketing i medije putem mejla marketing@srbvoz.rs.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Almond & Pitney
Za 2 minuta

Something's Gotten a Hold of My Heart

Almond & Pitney
Bennie Goodman
Za 7 minuta

Sing Sing Sing

Bennie Goodman
Iriefm
Za 12 minuta

Ljubav Sto Smo Stvorili

Iriefm
Del Arno Band
Za 16 minuta

Vise Nego Zivot

Del Arno Band
Zemlja Gruva!
Za 20 minuta

Nisam Znala Da Sam Ovo Htela

Zemlja Gruva!

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend