Društvo

Zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš

Foto: Gambar Oleh, Pixabay
Zbog radova na auto-putu E75, zatvorena je desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš. Saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, saopštili su iz Puteva Srbije.

Osim ovih, radovi na revitalizaciji kolovoza obavljaju se i na deonici auto-puta E75 petlja Grdelica – Vladičin Han, na lokaciji Momin kamen. Radovi na pomenutoj deonici trajaće do 1. juna.

Kolovozna traka Niš-Vranje zatvorena je za saobraćaj između službenih prolaza. U  suprotnom pracu  saobraćaj se odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš. Radovi se obavljaju i na deonici puta Niška Banja-Crvena Reka, zbog čega će saobraćaj biti obustavljen. Iz puteva Srbije preporučuju alternativni putni pravac: Niška Banja-Prosek i Prosek-Crvena Reka.

Veći intenzitet saobraćaja vozače očekuje u podne i uveče i to na auto -putu E-75, auto -putu Miloš Veliki, obilaznici oko Čačka u smeru ka Preljini kao i na Ibarskoj magistrali.

Iako za sada nema gužvi na naplatnim rampama, kako su saopštili iz Puteva Srbije, u popodnevnim i večernjim satima  očekuje se talas pojačanog saobraćaja i veća gužva na naplatnim rampama Pojate, Mali požarevac i Stara Pazova.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Boston Bun, Loryn
Za 0 minuta

Gucci Slides

Boston Bun, Loryn
Maroon 5
Za 3 minuta

Sugar

Maroon 5
Gabriella Cilmi
Za 7 minuta

Invisible Girl

Gabriella Cilmi
Mariah Carey
Za 10 minuta

Vision of Love

Mariah Carey
Madness
Za 13 minuta

Coldest Day

Madness

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend