Društvo

Žitelji Delijskog Visa u subotu ponovo blokiraju saobraćaj na Trošarini

Jedan od protesta meštana Foto: J.J./City Smart, arhiva
Žitelji Delijskog Visa blokiraće saobraćaj na Trošarini u subotu 20. januara u periodu od 16 do 17č. u oba pravca. Razlog protesta su, kažu meštani. česte poplave koje nastaju usled neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije i ugrožavaju im bezbednost.

Sa situacijom u naselju upoznata je i gradska vlast, a meštane je nakon par protesta, pre više od tri meseca obišla i gradonačelnica Dragana Sotirovski im je kažu brzo ekprersno rešenje. Radovi su počeli, ali su ubzo stali, a nade meštana da  da od nove godine neće gaziti po blatu, pale su u vodu.

Od nadležnih su, tvrde dobili mejl da se radovi dolažu za proleće, a nove bokade ponovo su vratile mašine. Iznevereni građani odlučili su da sa protestima nastave kako bi radovi bili privedeni kraju.

„Krenuli smo u proteste i blokadu saobraćaja i mašine su vraćene. Protesti će trajati sve do završetka radova“, poručuju meštani.

Podsetimo, žitlji Delijskog Visa protestuju od septembra prošle godine sa zahtevom da se reše komunalni i drugi problemi u naselju.

 

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Nothing But Thieves
On Air!

Welcome to the Dcc

Nothing But Thieves
Billie Eilish
Za 2 minuta

Billie Bossa Nova

Billie Eilish
Eddie Murphy
Za 5 minuta

Red Light Ft Snoop Lion

Eddie Murphy
Yello
Za 9 minuta

On the Run

Yello
Tom Jones
Za 12 minuta

Lust For Life

Tom Jones

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend