Hronika

Automobilom naleteo na troje tinejdžera na trotoaru, pa pobegao

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas u Daničićevoj ulici teže su povređene dve tinejdžerke, dok je sedamnaestogodišnjak zadobio lakše povrede.

Tri tinejdžera povređena su noćas oko ponoći kada je na njih naleteo autmobil u Daničićevoj ulici u Nišu.

Policiji je prijavljeno oko ponoći da je putničko vozilo sletelo sa kolovoza i udarilo tri pešaka koja su bila na trotoaru, dve devojčice i dečaka.

Ssedamnaestogodišnji dečak je prema nezvaničnim informacijama zadobio lakše telesne povrede, dok su petnaestogodišnja i sedamnaestogodišnja devojčica zadobile teže telesne povrede, prema nezvaničnim saznanjima.

Vozač se udaljio sa lica mesta.

“Policija intenzivno radi na identifikovanju vozača. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo  Nišu”, rekli su u Policijskoj upravi Niš za City Smart radio.

Kako saznajemo iz Univerzitetskog klliničkog centra dečak ima prelom kostiju stopala i pušten je na kućno lečenje, dok su devojčice teže povređene, ali vitalno stabilne.

“Kod devojke 17 godina, dijagnostikovan prelom obe potkolenice i povreda bubrega, zbog čega je odmah uvedena u operacionu salu, gde će biti hirurški zbrinuta. Trenutno je vitlano stabilna i neposredno nije životno ugrožena, ali zbog težine povreda, trenutno je nezahvalno davati bilo kakve prognoze. Druga devojka(2006.)primljena je sa prelomom karlice i trenutno je vitalno stabilna. Povreda sanirana i smeštena je na Kliniku”, kazali su iz UKC-a.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Gabriella Cilmi
Za 2 minuta

Invisible Girl

Gabriella Cilmi
Mariah Carey
Za 5 minuta

Vision of Love

Mariah Carey
Madness
Za 8 minuta

Coldest Day

Madness
Wham
Za 12 minuta

A Ray of Sunshine

Wham
Aha
Za 16 minuta

Slender Frame

Aha

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend