Hronika

Devojka upala u Nišavu u Pirotu, potraga u toku

Foto: ilustracija
Za 17-godišnjom devojkom koja je juče oko 14 sati upala u Nišavu u Pirotu još uvek se traga. U potragu su se danas uključili i ronioci.

Kako su za City smart radio potvrdili iz pirotske policije, devojka je juče oko 14 sati sa drugaricom šetala kejom. Tom prilikom ona se okliznula i upala u reku Nišavu. Odmah nakon toga započela je potraga, koja je trajala ceo jučerašnji dan. Potraga se nastavila i tokom noći i jutros, ali novih informacija nema.

„Pripadnici policije i sektora za vanredne situacije od juče su u potrazi za devojkom. Danas su im se priključili ronioci iz MUP-a Srbije“, kažu iz policije. Dodaju da su ronioci trenutno na terenu u čamcima i da se vrši detaljna i aktivna pretraga korita reke Nišave. Potraga, takoreći, nije ni prestajala.

Podsetimo, pre nekoliko sedmica, građani su primetili beživotno telo koje je plutalo Nišavom. Kako se kasnije ispostavilo, muškarac je upao u reku. Građani su pokušali da mu pomognu dok je još bio živ, ali zbog nabujale Nišave u tome nisu uspeli.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Hyyts
Za 0 minuta

Blue & White

Hyyts
Undercover
Za 3 minuta

Na Na Na

Undercover
B.T. Express
Za 6 minuta

Have Some Fun

B.T. Express
Amy Winehouse
Za 10 minuta

Rehab-Live

Amy Winehouse
Omar
Za 13 minuta

There's Nothing Like This

Omar

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend