Hronika

Dve osobe poginule, tri povređene u sudaru automobila i kamiona kod Aleksinačkih rudnika

U sudaru između putničkog vozila beogradskih tablica i kamiona stranih registarnih oznaka koji se dogodio jutros oko 4:30 časova na auto-putu Beograd - Niš, u blizini Aleksinačkih rudnika, poginule su dve osobe, dok su tri povređene, potvrđuju u policiji. Povređeni putnici su stabilni, svesni i komunikativni navode iz Univerzitetskog kliničkog centra.

Policija je prijavu dobila u 4:40, kako kažu, a povređene i nastradale su iz vozila izvlačili vatrogasci.  Trojica povređenih putnika prevežena su u Univerzitetski klinički centra, a kako kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi svesni su , stabilni i komunikativni.

„Prema rečima lekara koji ih je primio u UC Niš, a nakon svih dijagnostičkih procedura, povrede su sledeće: 39-godišnji muškarac ima hematom iznad levog očnog kapka i prelom vilice zbog čega je odmah upućen maksilofacijalnom hirurgu; 19-godišnjak ima prelom leve nadlaktice i povredu iznad leve obrve koja je zbrinuta u Aleksincu; a  14-godišnji dečak ima naprsnuće jednog rebra s desne strane i parcijalni pneumotoraks. Nije životno ugrožen, stabilan je i komunikativan. Hospitalizovan je u jedinici intezivnog lečenja Dečije hirurgije“, navode iz UKC-a.

Saobraćaj na auto-putu E-75, u blizini petlje Aleksinački rudnici odvijao se otežano, ali je kako kažu u policiji normalizovan  u 7:40 časova.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Faithless
Za 0 minuta

One Step Too Far (feat. Dido)

Faithless
Gaelle
Za 4 minuta

Give it Back

Gaelle
Joe Mcbride
Za 8 minuta

Sunny

Joe Mcbride
Bing Ji Ling
Za 12 minuta

This Song Is For You

Bing Ji Ling
Barclay James Harvest
Za 15 minuta

Pool of Tears

Barclay James Harvest

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend