Hronika

Dve osobe poginule, tri povređene u sudaru automobila i kamiona kod Aleksinačkih rudnika

U sudaru između putničkog vozila beogradskih tablica i kamiona stranih registarnih oznaka koji se dogodio jutros oko 4:30 časova na auto-putu Beograd - Niš, u blizini Aleksinačkih rudnika, poginule su dve osobe, dok su tri povređene, potvrđuju u policiji. Povređeni putnici su stabilni, svesni i komunikativni navode iz Univerzitetskog kliničkog centra.

Policija je prijavu dobila u 4:40, kako kažu, a povređene i nastradale su iz vozila izvlačili vatrogasci.  Trojica povređenih putnika prevežena su u Univerzitetski klinički centra, a kako kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi svesni su , stabilni i komunikativni.

“Prema rečima lekara koji ih je primio u UC Niš, a nakon svih dijagnostičkih procedura, povrede su sledeće: 39-godišnji muškarac ima hematom iznad levog očnog kapka i prelom vilice zbog čega je odmah upućen maksilofacijalnom hirurgu; 19-godišnjak ima prelom leve nadlaktice i povredu iznad leve obrve koja je zbrinuta u Aleksincu; a  14-godišnji dečak ima naprsnuće jednog rebra s desne strane i parcijalni pneumotoraks. Nije životno ugrožen, stabilan je i komunikativan. Hospitalizovan je u jedinici intezivnog lečenja Dečije hirurgije”, navode iz UKC-a.

Saobraćaj na auto-putu E-75, u blizini petlje Aleksinački rudnici odvijao se otežano, ali je kako kažu u policiji normalizovan  u 7:40 časova.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 5 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 2 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 58 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 54 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend