Hronika

Goreli stanovi u ulici Nikole Pašića, porodica uspešno evakuisana

Noćas je u ulici Nikole Pašića izbio požar u kome su izgorela dva stana, dok je još jedan oštećen. Vatrogasci su evakulisali porodicu iz zapaljenog stana i niko od stanara nije povređen. Uzrok požara još uvek nije poznat.

„Pola sata pre ponoći policiji je prijavljeno da je izbio požar u ulici Nikole Pašića u stambenoj zgradi. Policija je zajedno sa vatrogascima po prijavi izašla na teren“, kazali su za City Smart radio u policiji. Ekipe su na terenu, obezbeđuju lice mesta, a uzrok požara se utvrđuje.

Požar je izbio u stanu koji je okrenut suprotno od ulice pa su vatrogasci morali da koriste korpu-dizalicu kako bi evakuisali stanare sa četvrtog sprata. Među evakusisanim stanarima bilo je četvoro odraslih i jedno dete.

Zapalio se stan na drugom spratu, a vatra se zatim proširila na dva sprata iznad. Angazovano je sedam vatrogasnih vozila, a u akciji je učestvovalo 24 vatrogasaca. Iz Hitne pomoći su potvrdili da nema povređenih. „Dvoje stanara se „nagutalo dima“, dvoje je vidno uznemireno, ali drugih povreda nema“.

Stanari čiji su stanovi izgoreli nakon požara smešteni su u Regionalni centar za profesionalni razvoj i obrazovanje.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Darko Rundek
On Air!

Crni Dusi

Darko Rundek
Carpenters
Za 2 minuta

This Masquerade

Carpenters
Bill Withers
Za 7 minuta

Ain't No Sunshine

Bill Withers
Cornelius Brothers & Sister Rose
Za 9 minuta

Too Late to Turn Back Now

Cornelius Brothers & Sister Rose
Zoster
Za 12 minuta

Covjek Zvani Cinjenica

Zoster

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend