Hronika

Još jedna lažna dojava o bombi, sada na Medicinskom fakultetu

Medicinskom fakultetu upućena je dojava o postavljenoj bombi, međutim, kontradiverzionim pregledom zgrade utvrđeno je da je i u ovom slučaju na svu sreću dojava bila lažna, kao i one od juče kada je slična situacija zadesila Filozofski, Umetnički i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja.

Kako su obavestili iz policije, nakon prijave, pregled zgrade je završen u 13:20 sati, a na Medicinskom fakultetu nisu pronađene nikakve eksplozivne naprave. O svemu ovome obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, koje je odredilo da se radi o krivičnom delu terorizam. Ovo je četvrta ovakva dojava, jer su se juče u popodnevnim satima u ovakvoj situaciji našli i Filozofski, Umetnički i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Na svu sreću, sve dojave su bile lažne, a policija istražuje slučaj prijava.

Podsetimo, pre dve nedelje ovakve dojave imale su i srednje škole u Nišu. Međutim, i prošlu godinu obeležila je serija lažnih bombi širom Srbije. Ovi slučajevi nisu usamljeni, jer se i van Niša, u ostalim gradovima u Srbiji dešavaju lažne dojave u istoj nedelji kao u Novom Sadu i Kragujevcu, kada su studenti izašli ispred fakulteta i uslikali se kako predispitne obaveze rade izvan zgrade zbog dojava o bombama.

Anđela Jeremić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Greta Van Fleet
Za 2 minuta

Heat Above

Greta Van Fleet
Pete Townsend
Za 7 minuta

Face to Face

Pete Townsend
Leah Andreone
Za 11 minut

I Feel the Earth Move

Leah Andreone
Red Hot Chili Peppers
Za 14 minuta

The Drummer

Red Hot Chili Peppers
Human League
Za 18 minuta

Human

Human League

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend