Hronika

Kamion udario u podvožnjak kod Novog Sela

Jutros oko 5 časova i 30 minuta kamion kojim je upravljao turski državljanin udario je u podvožnjak na ulazu u Novo selo. Kamion se zaglavio pa je saobraćaj neko vreme bio prekinut, ali je sada normalizovan. Ovo nije prvi put da se neki kamion zaglavi kod podvožnjaka gde mogu proći samo vozila čija visina ne prelazi 3 i po metra.

Iz niške policije su za City Smart radio potvrdili da im je nezgoda prijavljena jutros. Policija je po prijavi izašla na lice mesta. Potvrdili su i da je vozilom upravljao turski državljanin.

“Jutros oko 5:30 prijavljeno je da je u naselju “9. maj” došlo do saobraćajne nezgode. Teretno vozilo je udarilo u nadvožnjak železničke pruge. Odmah po prijemu, policija je izašla na lice mesta kao i radnik Železnice pošto se radi o železničkoj pruzi”, navode u policiji.

Oni dodaju da je utvrđeno je da se dogodila saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom i da nije bilo povređenih lica. Uviđaj na licu mesta nije obavljen pošto se radi o manjoj saobraćajnoj nezgodi.

Prema rečima građana, ovakve saobraćajne nezgode često se dešavaju. Oni su izrazili zabrinutost da bi nadvožnjak mogao da se uruši. Kazali su i da se nakon današnje nezgode čini da je pruga izdignuta. Smatraju i da većina kamiona ne vodi računa o znaku koji je postavljen, a pokazuje da ne smeju proći vozila koja su viša od 3 i po metra.

Taj znak se nalazi sa obe strane prolaza, ali ga kamioni često ne poštuju. Tako je i sa znakom koji govori o pravu prvenstva prolaska zbog uskog puta. Većina vozača pokušava da kroz prolaz prođe u isto vreme iako to nije dozvoljeno.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 11 minut

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 8 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 5 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za -0 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend