Hronika

Mladić pretučen ispred kafane u Nišu, zadobio ozbiljan prelom vilice

28-godišnjak iz Niša pretučen je sinoć ispred kafane u Nišu. On je tom prilikom zadobio povrede glave, ima manje krvarenje u mozgu i ozbiljniji prelom vilice, potvrdili su za City Smart radio iz niškog Kliničkog centra. Policija utvrđuje sve okolnosti događaja.

M.C. koji je 1993. godište pretučen je ispred jedne kafane u Nišu. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je kafana “Baraka”. Policiji je ovaj slučaj prijavljen sinoć oko 21:30. Njima je prijavljeno remećenja javnog reda i mira nakon čega su izašli na lice mesta.

M.C. je nakon ovoga sa povredama glave i teškim povredama vilice primljen u Urgentni centar UKC-a. Njegovo stanje je trenutno klinički stabilno, kazali su u UKC-u za City Smart radio.

“Mladić je primljen sinoć sa povredama glave i vilice. Bio je u vidno alkoholisanom stanju. Trenutno ima manje krvarenje u mozgu i ozbiljan prelom vilice. Nalazi se na odeljenju neurohirurgije. Biće tu naredna dva do tri dana nakon čega će biti prebačen na maksilofacijalnu hirurgiju”, navode u Kliničkom centru.

Iz niške policije su za City Smart radio rekli da je povređen muškarac, a da se intenzivno radi na rasvetljavanju okolnosti događaja. O svemu je obavešteno nedležno tužilaštvo.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 59 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 55 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 52 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 47 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend