Hronika

Mladić pretučen ispred kafane u Nišu, zadobio ozbiljan prelom vilice

28-godišnjak iz Niša pretučen je sinoć ispred kafane u Nišu. On je tom prilikom zadobio povrede glave, ima manje krvarenje u mozgu i ozbiljniji prelom vilice, potvrdili su za City Smart radio iz niškog Kliničkog centra. Policija utvrđuje sve okolnosti događaja.

M.C. koji je 1993. godište pretučen je ispred jedne kafane u Nišu. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je kafana “Baraka”. Policiji je ovaj slučaj prijavljen sinoć oko 21:30. Njima je prijavljeno remećenja javnog reda i mira nakon čega su izašli na lice mesta.

M.C. je nakon ovoga sa povredama glave i teškim povredama vilice primljen u Urgentni centar UKC-a. Njegovo stanje je trenutno klinički stabilno, kazali su u UKC-u za City Smart radio.

“Mladić je primljen sinoć sa povredama glave i vilice. Bio je u vidno alkoholisanom stanju. Trenutno ima manje krvarenje u mozgu i ozbiljan prelom vilice. Nalazi se na odeljenju neurohirurgije. Biće tu naredna dva do tri dana nakon čega će biti prebačen na maksilofacijalnu hirurgiju”, navode u Kliničkom centru.

Iz niške policije su za City Smart radio rekli da je povređen muškarac, a da se intenzivno radi na rasvetljavanju okolnosti događaja. O svemu je obavešteno nedležno tužilaštvo.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Litany, Oscar Scheller
Za 4 minuta

Playlist

Litany, Oscar Scheller
Boston Bun, Loryn
Za 7 minuta

Gucci Slides

Boston Bun, Loryn
Maroon 5
Za 10 minuta

Sugar

Maroon 5
Gabriella Cilmi
Za 13 minuta

Invisible Girl

Gabriella Cilmi
Mariah Carey
Za 17 minuta

Vision of Love

Mariah Carey

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend