Hronika

Muškarac upao u Nišavu kod Pirota

ilustracija
Muškarac, za kojim se još traga, upao je sinoć oko 20 časova u Nišavu, kod Pirota, saopštili su u pirotskoj policiji.

Još jedna osoba je upala u nabujalu Nišavu  kod Pirota, nedaleko od Železničke stanice. Kako saznajemo iz Policijske uprave u Pirotu, slučaj je prijavljen oko 20 časova, a radi se o muškarcu koji je strani državljanin.

,,Policijskoj upravi je prijavljeno da je muškarac upao u korito reke Nišave, kod Železničke stanice. Radi se o stranom državljaninu i migrantu. Prema rečima očevidaca, sa njim su u društvu bile još dve osobe. On se okliznuo nesrećnim slučajem i završio u reci“, kažu iz pirotske policije.

Dodaju da su  policija i Sektor za vanredne situacije  terenu, trenutno se pretraga vrši nizvodno. Za sada nije poznato koliko godina ima muškarac za kojim se traga, a mediji prenose da je reč o migrantu koji je bio smešten u Prihvatnom centru kod Pirota. Podsetimo.

Podsetimo, nedavno je u korito nabujale reke u Pirotu  pre 2 nedelje nestala je 17-godišnjakinja, a njeno telo pronađeno je nakon 7 dana potrage u reci kod sela Sopot. U međuvremenu je pokrenuta peticija „Za našu decu – da Nišava ne bude ubica“. Građani indirektnog krivca vide u radu hidroelektrane Zavoj.

Građani su takođe zahtevali da  se po hitnom postupku identifikuju najkritičnija mesta u urbanim delovima i da se ista obezbede fizičkim barijerama koje će onemogućiti pristup reci.

,,Tražimo da se uvede efikasan sistem obaveštavanja javnosti o početku i trajanju ispuštanja vode iz Hidroelektrane Zavoj u korito reke”, napisali su građani u peticiji.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Toploader
Za 2 minuta

Some Kind of Wonderful

Toploader
Jonny Lang
Za 5 minuta

Lie to Me

Jonny Lang
Rabbitt
Za 9 minuta

Locomotive Breath

Rabbitt
Tom Jones
Za 12 minuta

If He Should Ever Leave You

Tom Jones
Tunel
Za 16 minuta

Volim Sax

Tunel

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend