Hronika

Poginuo nakon skoka sa zgrade novog Kliničkog centra

Pacijent, koji se lečio u Psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici, poginuo je nakon skoka sa trećeg sprata Univerzitetskog kliničkog centra. Kako navode iz ove ustanove, čovek je izvršio samoubistvo.

Isti pacijent koji je nedavno skočio sa terase Psihijatrijske bolnice Gornja Toponica kada je povredio skočni zglob, preminuo je na licu mesta pre pet dana kada je skočio sa zgrade Univerzitetskog kliničkog centra. Iz ove ustanove potvrili su za City Smart da se radi o istom pacijentu.

“Pacijent N.M 15.07.2021. izvršio je suicid skočivši sa trećeg sprata nove zgrade UKC Niš. Reč je o pacijentu koji je lečen u specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Toponici , odakle je prebačen u UKC Niš nakon povrede zadobijene pri pokušaju suicida”, saopštavaju iz UKC-a.

Dodaju da je formirana komisija za unutrašnji stručni nadzor.

“U UKC Niš je formirana komisija za unutrašnji stručni nadzor, koja je na osnovu utvrđenih činjenica i izjava članova dežurne ekipe, kao i na osnovu uvida u medicinsku dokumentaciju, donela zaključak da nije bilo propusta u radu prilikom lečenja pacijenta N.M , kao i samog akta nesrećnog slučaja”, navode iz ove ustanove.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Jp Cooper
Za 1 minut

Holy Water

Jp Cooper
Deadmau5 Ft. Kaskade
Za 5 minuta

I Remember

Deadmau5 Ft. Kaskade
Bryan Ferry
Za 9 minuta

Bete Noir

Bryan Ferry
Elton John
Za 13 minuta

Blue Eyes

Elton John
Michelle Gurevich
Za 17 minuta

Russian Romance

Michelle Gurevich

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend