Hronika

Policija i dalje traga za porodicom iz Aleksinca, u potragu uključeni i helikopteri MUP-a Srbije

Foto: Pixabay
Policija intenzivno traga za tročlanom porodicom iz Aleksinca, čiji je nestanak prijavljen pre dva dana, potvrdili su iz niške policije za City Smart radio. Potraga za sada nije dala rezultate.

Tročlana porodica Đokić koju čine: 57-godišnji Goran, 56-godišnja Gordana i 25-godišnja Lidija Đokić. Porodica je poslednji put viđena u nedelju kod sela Žitkovac odakle su se svojim vozilom “folksvagenom pasat“ crne boje registarskih oznaka AL 028-AI, uputili ka Aleksincu.

Policija je juče detaljno pretražila taj deo aleksinačke opštine zbog bojazni da su možda doživeli saobraćajnu nesreću, a zbog velikog području koje je moralo da bude pretraženo u potragu je bio uključen i helikopter MUP-a Srbije.

Novosti pišu da su se u potragu za nestalom porodicom Đokić uključili i pripadnici niškog odreda Žandarmerije, koji pretražuju Bovansko jezero.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je  pregledala snimke video kamera sa naplatnih rampi i ustanovljeno je da Đokići svojim automobilom nisu izašli na auto-put Niš-Beograd.

Povodom nestanka porodice oglasio se ministar unutrašnjih poslova, Aleksandar Vulin. On je gostujući na Happy televiziji kazao da je u potragu uključen helikopter MUP-a Srbije, ali da potraga za sada nije dala rezultate.

Vulin  je obećao da policija neće prestati da traga za njima sve dok ih ne nađe i dodao da bi bilo “dragoceno ako ih je neko video da kaže kada“. On je kazao i da se u ovakvim situacijama često javi puno ljudi koji ne znaju ništa, a imaju potrebu da nešto kažu, i zamolio da se ne otežava istraga lažnim informacijama.

Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici, obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 50 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 46 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 43 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 39 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend