Hronika

Policija uhapsila petoro osumnjičenih za trgovinu ljudima

Foto: Pixabay
Niška policija uhapsila je petoro osumnjičenih za trgovinu ljudima. Među osumnjičenima su E. I. (1998), koja nema prebivalište, D. Ž. (1993) iz Pirota i Nišlije A. I. (1998), B. M. (1974) i Đ. R. (1959).

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, pripadnici niške policije uhapsili su petoro osumnjičenih za trgovinu ljudima.

Sumnja se da je E. I. tokom 2022. godine vrbovala i primoravala jednu devojku na pružanje seksualnih usluga osobama koje je pronalazila preko interneta, nakog čega bi novac zadržavala za sebe. Devojka je u vreme izvršenja dela bila maloletna.

Među uhapšenima za trgovinu ljudima su i D. Ž. i A. I, koji se sumnjiče da su u ovom vremenskom periodu koristili seksualne usluge. Oni su takođe bili svesni toga da je devojka maloletna.

Sumnja se da su B. M. i Đ. R. izdavali svoje prostorije uz novčanu nadoknadu. U ovim prostorijama, devojka je pružala navedene usluge, a osumnjičeni su znali da je devojka maloletna.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova. Nakon toga, a uz krivičnu prijavu, biće privedeni višem javnom tužiocu.

Ganja Nikolić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Bulevar
Za 3 minuta

Trenutni Lek

Bulevar
Elektricni Orgazam
Za 6 minuta

Zasto Da Ne

Elektricni Orgazam
Billy Idol
Za 10 minuta

Eyes Without a Face (Unplugged)

Billy Idol
Everything But the Girl
Za 14 minuta

When All's Well

Everything But the Girl
Traffic Jam
Za 17 minuta

A Castle in the Sand

Traffic Jam

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend