Društvo Hronika

Potraga za 18-godišnjakom se nastavlja

Nestanak 18-ogodišnjeg Jovana Veselinovića podigao je celi grad na noge. Potrazi su se pored porodice i prijatelja priključili volonteri i zabrinuti građani, a ceo grad je oblepljen plakatima sa njegovom fotografijom. Prema poslednjim informacijama policija još uvek traga za nestalim dečakom, a na društevim mrežama se spekuliše da bi mogao biti u Beogradu.

,,Policija intenzivno traga za nestalim tinejdžerom. Za sada nemamo nikakve nove informacije,” kazali su u policiji. Na društevnim mrežama se spekuliše da bi mogao biti u Beogradu. ,,Sa policijom smo na vezi, Lola pas je neumorno tragala, svi su maksimalno predusretljivi. Još tragamo i ne mogu ništa sa sigurnošću da govorim, dok traje istraga. Ljudi iz Beograda, prijatelji moji obratite pažnju molim vas!” – napisala je porodična prijateljica na svom fejbuk profilu.

Na pitanje novinarke da li imaju saznanja o tome da se dečak možda nalazi u Beogradu? Iz policije kažu da nemaju takve informacije. Potraga za dečakom trajala je tokom celog jučerašnjeg dana. Volonteri su obišli Bulevar Nemanjića gde je poslednji put viđen i išli od lokala do lokala u potrazi za bilo kakvom informacijom o dečaku. Pregledali su sigurnosne kamere ne bi li pronašli bilo kakav trag , ali bez uspeha.

Podsetimo dečak je nestao u sredu 17. februara oko 23h. Poslednji put je viđen na Bulevaru Nemanjića od kad mu se gubi svaki trag. Dečak je prema rečima majke Milice Cvetković  otišao do druga i ispratio drugaricu  koja živi u njegovom komšiluku. Zatim joj se javio oko 23h i kazao da se vraća kući. Kako se dečak nije vratio kući, zabrinuta majka pozvala je drugove sa kojima je bio  i drugaricu koja je potvrdila da je ispratio i da se uputio ka kući.

Prema njenim rečima dečak nije sklon problematičnom ponašanju i nije imao razloga da ode od kuće. Apeluje na sve koji su možda videli njenog sina Jovana da se jave na broj telefona: 0637312987. U trenutku nestanka na sebi je imao crni duks i jaknu, farmerice i crne patike.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 43 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 39 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 36 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 31 minut

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend