Hronika

Potraga za ženom nestalom na Zlatiboru okončana tragično

Foto: Jovana Marjanović, slika sa apela
Telo Jovane Marjanović, rodom iz Leskovca, čija porodica živi u Nišu, za kojom se od srede tragalo na Zlatiboru, pronađeno je nekoliko kilometara od stana u kome je živela, u mirnom, nenaseljenom delu zvanom Tić polje. Beživotno telo su pronašli mladići iz Užica, koji su se uključili u potragu za Jovanom.

Kako javljaju neki nacionalni mediji, na telu nisu primećeni tragovi nasilja a šta je uzrok smrti utvrdiće istraga. Da podsetimo, Jovana Marjanović je poslednji put viđena u sredu uveče kada je oko 20 sati izašla da se prošeta. Prema rečima njenih kćeri, koje su apelovale da im se pomogne da pronađu majku, ubrzo nakon 20 sati te večeri je njen telefon isključen a njoj se izgubio svaki trag.

Mobilni telefon nesrećne žene je pronađen u vodovodnim cevima na izlazu  sa Zlatibora. Pronašao ga je čovek, koji ga je uključio pa je brzo locirano gde se nalazi. Potraga za Jovanom je nastavljena a u nju su se uključili i građani. Nažalost, petodnevna potraga za njom je okončana danas tragično.

Telo preminule je prebačeno na Institut za sudsku medicinu nakon čega će biti poznato da li je u pitanju samoubistvo ili je uzrok smrti nešto drugo.

Ivana Petrović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Keith Urban
Pre 15 minuta

One Too Many With Pink

Keith Urban
Jason Derulo
Pre 11 minut

Want to Want Me

Jason Derulo
Jain
Pre 8 minuta

Dynabeat

Jain
Alex Cameron
On Air!

Politics of Love

Alex Cameron

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend