Hronika

Pritvoren muškarac osumnjičen da je uznemiravao devojčice

foto: PU Niš
Starijem muškarcu, koji je priveden zbog polnog uznemiravanja devojčica, produžen je pritvor do 30 dana nakon saslušanja. Policija sumnja da mu ovo nije prvi put da uznemirava pa poziva sve sugrađane i sugrađanke da prijave ukoliko im je poznato da se to dešavalo ranije.

Iz Osnovnog suda saopštavaju da je nakon  saslušanja, 62-godišnjem Nišliji koji je uhapšen zbog sumnje da je na igralištu u Naserovoj ulici dodirivao dve devojčice, određen je pritvor do 30 dana. Navodi se da će osumnjičeni S. N. će biti u pritvoru kako boravkom na slobodi ne bi uticao na devojčice, ali i zbog sumnje da bi mogao da ponovi krivično delo.

Devojčice uzrasta sedam i osam godina još uvek nisu saslušane.

„Određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u vezi sa krivičnim delom obljuba deteta“, navode iz Osnovnog suda

Dodaju da je postojie osobite okolnosti da bi boravkom na slobodi mogao uticati na maloletne oštećene koje još uvek nisu saslušane i zbog postojanja osobitih okolnosti da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo imajući u vidu da je osuđivan za krivično delo iz grupe krivičnih dela protiv života i tela.

Podsetimo, o događaju su devojčice obavestile roditelje, a nezvanično je njihova priča potvrđena nakon što su pregledali snimke sa nadzornih kamera. Osumnjičeni S.N je nakon toga uhapšen u svom stanu.

Policija sumnja da oštećenih ima više nego što je do sada utvrđeno, pa pozivaju njihove roditelje da se jave na broj telefona 018/192 ili 018/503-425.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Keith Urban
Pre 42 minuta

One Too Many With Pink

Keith Urban
Jason Derulo
Pre 38 minuta

Want to Want Me

Jason Derulo
Jain
Pre 35 minuta

Dynabeat

Jain
Alex Cameron
On Air!

Politics of Love

Alex Cameron

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend