Hronika

Priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu tročlane porodice iz Aleksinca

Foto: MUP
Priveden je osumnjičeni za učešće u ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, saopštio je ministar unutrašnjih poslova, Aleksandar Vulin. Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje od 48h.

“Uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posle sastanka u Nišu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Prema rečima ministra Vulina ubistvo porodice Đokić je izvedeno  na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano.

“Pronađena značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva”, kazao je Vulin.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Pripadnici MUP-a nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti krivičnog dela.

Podsetimo, 2. oktobra policija je pronašla beživotna tela tročlane porodice Đokić u ataru sela Moravac u opštini Aleksinac.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 29 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 32 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 36 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 40 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 44 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend