Hronika

Sedmi dan potrage, bez vesti o mladiću iz Vranja

Foto: privatna arhiva
Lazar Ljubisavljević (19) iz Vranja koji je nestao pre nedelju dana još uvek nije pronađen. U policijskoj upravi u Vranju kažu da intenzivno tragaju za mladićem.

,,Nema novosti u ovom slučaju. Policija intenzivno radi na pronalasku nestalog lica”, kazali u PU Vranje za City Smart radio.

Podsetimo nestanak 19-godišnjaka policiji je prijavljen u subotu 20. marta. Istog dana na društvenim mrežama se proširila vest o njegovom nestanku.  Poslednji put je viđen 17. marta, od kada mu se gubi svaki trag.

Prema objavama na društvenim mrežama on je u subotu popodne viđen u Vladičinom Hanu. Međutim, u policiji su nam kazali da oni nemaju takvu informaciju.

Nestanak mladića uznemirio je javnost.  Neki od građana se pitaju dokle će deca nestajati i komentarišu da u Srbiji što pre mora da uvede sistem Amber Alert da se ovo ne bi dešavalo. Dok se drugi prisećaju nedavnog slučaja mladića iz Niša.

U nekim medijama pojavila se informacija da je reč o bivšem korisniku doma za nezbrinutu decu. To je razljutilo pojedine građane koji su kazali da je sramno što se pojedini mediji bave takvim stvarima, umesto da pomognu da se dete pronađe živo i zdravo.

Nedavno se oglasio i Igor Jurić. On je na svom profilu napisao: ,,Ovo je Lazar. Nestao je 12. marta. Kada ste pročitali zadnji tekst o nestanku ovog dečaka? Ja se plašim za njegovu sudbinu. Da li se plašite vi? Da li ga neko traži? Ovo je naše dete. Pomozite mi da ga pronađemo.”

Da li je u pitanju greška ili je dečak nestao još 12. marta, nije poznato. U registru nestalih lica Srbije navodi se da je nestao 17. marta u Surdulici. U trenutku nestanka na sebi je imao crno – belu jaknu, braon pantalone, crne patike i nosio je crvenu torbu. Visok je 170 centimetara  i krupnije je građe.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 53 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 50 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 47 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 42 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend