Hronika

„Sletela“ antena na sred trotoara

Foto: Pixabay
U Voždovoj ulici u popodnevnim časovima na trotoar je pala velika satelitska antena. Na svu sreću, niko se od prolaznika nije našao tu pa je incident prošao bez povređenih.

Na trotoaru bi trebalo da se osećamo bezbedno, pogotovu ako smo u samom centru grada. Međutim, sa jedne zgrade u centru  Niša, u Voždovoj ulice danas se odvalila velika satelitska antena i pala na trotoar. Prolaznici u čudu, a komentari na društvenim mrežama ukazuju da su građani zabrinuti za svoju bezbednost.

,, Ni na trotoaru nismo bezbedni. Ni od pijanih vozača, ni od ovakvih nesreća,“ komentariše jedna sugrađanka.

Sugrađanin dodaje da se može poginuti u sred centra grada na ovakav način.

,, Sreća pa se danas nisam majao, inače bi meni pala na glavu“, dodao je još jedan sugrađanin.

Ipak, bilo je i šaljivih komentara pa su se neki  pitali da li se to anteni smučilo da prenosi lažne vesti ili se Željku Mitroviću otkačio karburator.

Da se ovakve situacije dešavaju i u glavnom gradu Beogradu, govori i priča o devojci na koju je ni manje ni više pala ograda. Srećom, prošla je sa lakšim povredama, ali je zbog ogrebotina morala da ide na ušivanje lica.

Iz JKP Medijane za City Smart radio kažu da je za ovo kriv vlasnik antene, ali i upravnik zgrade sa koje je antena otpala.

Ovakvi događaji nas pomalo teraju da se  zapitamo koliko smo bezbedni na ulici, ali i ukazuju da bi trebalo više da vodimo računa pa čak i na trotoaru.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Red Hot Chili Peppers
Pre 18 minuta

The Drummer

Red Hot Chili Peppers
Lathums
Pre 14 minuta

Say My Name

Lathums
Kings of Convenience
Pre 11 minut

Fever

Kings of Convenience
Jamala
Pre 7 minuta

1944

Jamala
Joe Cocker
On Air!

Hard Knocks

Joe Cocker

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend