Hronika

Traga se za trojicom napadača koji su izboli mladića

Policija intenzivno traga za trojicom napadača koji su napali i izboli mladića na Bulevaru Nikole Tesle, potvrdili su City Smart radiju u Osnovnom javnom tužilaštvu. Oni su rekli da je mladić prošao sa lakšim telesnim povredama, a da trojicu napadača ne poznaje od ranije.

Povređeni mladić nalazio se u društvu još dvojice mladića, kažu u Tužilaštvu. Njih su napala tri N.N. lica, koja se terete za krivično delo razbojništo, a za kojima se traga.

“Njima su prišla trojica nepoznatih napadača i tražili im novac. Kasnije su od jednog od njih, koji je maloletan, uzeli mobilni telefon. Ta trojica mladića nisu poznata ni povređenom mladiću ni njegovim prijateljima”, rekli su u Tužilaštvu. Novih informacija o slučaju još uvek nema.

Iz policije juče nisu potvrdili da je reč o pokušaju pljačke, ali se to ispostavilo kao istina. Najnovija informacija je i to da je mladić bio u društvu još dvojice. Kako su u Tužilaštvu potvrdili, mladić je zadobio lakše telesne povrede. U Kliničkom centru kazali su da je on dobro i da je otpušten iz bolnice.

Podsetimo, mladić je napadnut u nedelju, 14. marta, oko 20 časova. On je tada zadobio više ubodnih rana i ogrebotina, najviše po nogama. Zbog toga je deo Bulevara Nikole Tesle bio je zatvoren.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 2 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 59 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 55 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 51 minut

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend