Društvo Hronika

Treći dan potrage, dečak se i dalje vodi kao nestao

Policija već danima intenzivno traga za nestalim 18-ogodišnjakom, ali bez uspeha. Porodica i prijatelji apleju na građane da pogledaju napuštene zgrade i podrume, pretraže Tvrđavu i rorove i mole sve one koji imaju pse tragače da se jave i pomognu u potrazi.

,,Nema novosti o nestalom licu. Policija intenzivno traga za njim,” kažu u ovoj ustanovi. U potragu su se  pored porodice i prijatelja priključili zabrinuti građani i volonteri. Predhodnih dana u potragu je uključen i pas tragač. Volonteri su obišli Bulevar Nemanjića gde je poslednji put viđen, pregledali sigurnosne kamere, ali ga nisu pronašli.

,,Drage moje Nišlije. Uključite se svi i tražite izgubljeno dete. Majka umire od brige i cela familija i svi prijatelji. Svako mora da se digne iz svoje foteljice i pogleda svoj deo grada. Napuštene zgrade, podrume, šumarke, šume. Cela Tvrđava, svi rovovi. Ako imate pse tragače kažite da vam obezbedimo nešto Jovanovo, napisala je na svom fejsbuk profilu priajateljica porodice. Ona je istakla da je ,,Jovan predivno dete”. Te da ima svoje društvo, voli da igra igrice, umetnost i muziku i uglavnom se druži po kućama prijatelja.

Pre dva dana na društvenim mrežama  pojavile su se informacije da bi mogao biti u Beogradu. Međutim policija je to negirala i istakla da ne poseduje takva saznanja.

Podsetimo Jovan Veselinović nestao je u sredu 17. februara oko 23h. Poslednji put je viđen na Bulevaru Nemanjića od kad mu se gubi svaki trag. Dečak je prema rečima majke Milice Cvetković  otišao do druga i ispratio drugaricu  koja živi u njegovom komšiluku. Zatim joj se javio oko 23h i kazao da se vraća kući. Kako se dečak nije vratio kući, zabrinuta majka pozvala je drugove sa kojima je bio i drugaricu koja je potvrdila da je ispratio i da se uputio ka kući.

Prema njenim rečima dečak nije sklon problematičnom ponašanju i nije imao razloga da ode od kuće. Apeluje na sve koji su možda videli njenog sina Jovana da se jave na broj telefona: 0637312987. U trenutku nestanka na sebi je imao crni duks i jaknu, farmerice i crne patike.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 5 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 2 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 58 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 54 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend