Hronika Politika

Tuča niških naprednjaka, za sada bez zvaničnih potvrda policije

Nakon tuče koja se dogodila u odboru Srpske napredne stranke na Ledenoj steni sinoć oko 19 sati bivši zamenik gradonačelnika i odbornik Miloš Banđur dao je izjavu u policiji. U tuči je povređen jedan od naprednjaka, a iz Univerzitetskog kliničkog centra kažu da su u pitanju lake telesne povrede. Iz policije za sada nema zvaničnih informacija.

Kako nezvanično saznajemo sinoć su se u prostorijama stranke sukobila dvojica naprednjaka narodni poslanik Miloš Banđur i  M.S. koji je zadobio povrede u tuči i prevezen je u Klinički centar, što su nam potvrdili iz ove ustanove. On je, kako kažu u UKC zadobio lake telsne povrede i otpušten je na kućno lečenje.

Neki mediji prenose da su obojica učesnika fizičkog obračuna sinoć davala izjave u policiji, kao i da je policijsku stanicu na Paliluli posetio i  načelnik niške policije. Međutim, iz niške policije još uvek nema potvrde o tome šta se sinoć dogodilo. Portparolka niške policije je našoj novinarki u poruci kratko odgovorila da će se javiti čim dobije informacije.

Na pozive i poruke naše redakcije Miloš Banđur nije za sada odgovarao, te smo ostali uskraćeni za komentar dok je drugi učesnik incidenta M.S. na svom FB profilu objavio dugačak status u kome je Banđura optužio za napad. Sa druge strane, Banđur je, nekim portalima koji su donjega došli dao potpuno suprotnu izjavu prema kojoj je zapravo on bio napadnut a M.S. je optužio za nasilničko ponašanje i samopovređivanje. On je, takođe, izjavio da je M.S. bio instrumentalizovan da izazove incident i da ga napadne, od strane aktuelne gradonačelnice Niša, Dragane Sotirovski jer se, kako je izjavio kritički odnosi prema načinu na koji obavlja funkciju u gradu. On je Sotirovsku optužio i za koruptivnu delatnost u oblasti urbanizma, o čemu kako tvrdi sakuplja dokaze.

Inače, neslaganja, sukobi, međusobne optužbe, kao i više struja u SNS-u za Nišlijama su dobro poznati, ali je ovo prvi put da je došlo do fizičkog obračuna.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Extreme
Za 0 minuta

More Than Words

Extreme
Chuck Mangione
Za 6 minuta

Children of Sanchez Finale

Chuck Mangione
Ccs
Za 9 minuta

Sixteen Tons

Ccs
Maraqya
Za 11 minut

Biti S Tobom

Maraqya
Artan Lili
Za 15 minuta

Nije Svejedno

Artan Lili

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend