Hronika

U Nišu zaplenjeno više od pola tone marihuane

Foto: MUP
Policija je uhapsila je 45 godišnjeg muškarca iz Niša u čijem je automobilu pronađeno 520 kilograma marihuane sa Kosova.

Policijski službenici su, prilikom zaustavljanja teretnog vozila u Nišu, kojim je upravljao N. I. (1976.), tokom pregleda pronašli 134 paketa marihuane koja je, kako se sumnja, prethodno preko Albanije stigla na Kosovo i bila namenjena za dalju prodaju na teritoriji Srbije, saopštio je MUP.

Osumnjičenom N.I. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je na toj akciji i najavio da će “žestoka borba“ policije sa narko-dilerima biti nastavljena.

“Bilo da je Srbija tranzitna zemlјa ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlјi. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalјu distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima“, naveo je ministar.

Vulin je naglasio da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda i najavio da marihuana u Srbiji neće biti legalizovana.

“Iskreno se zalažem za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva“, poručio je ministar.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Stelartronic
Za 2 minuta

In Between Ft. Karafizi

Stelartronic
La Roux
Za 5 minuta

Fascination

La Roux
Bill Withers
Za 9 minuta

Lovely Day

Bill Withers
En Vogue
Za 13 minuta

Don't Let Go (Love)

En Vogue
Yard Act
Za 17 minuta

Payday

Yard Act

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend