Hronika

U Nišu zaplenjeno više od pola tone marihuane

Foto: MUP
Policija je uhapsila je 45 godišnjeg muškarca iz Niša u čijem je automobilu pronađeno 520 kilograma marihuane sa Kosova.

Policijski službenici su, prilikom zaustavljanja teretnog vozila u Nišu, kojim je upravljao N. I. (1976.), tokom pregleda pronašli 134 paketa marihuane koja je, kako se sumnja, prethodno preko Albanije stigla na Kosovo i bila namenjena za dalju prodaju na teritoriji Srbije, saopštio je MUP.

Osumnjičenom N.I. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je na toj akciji i najavio da će “žestoka borba“ policije sa narko-dilerima biti nastavljena.

“Bilo da je Srbija tranzitna zemlјa ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlјi. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalјu distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima“, naveo je ministar.

Vulin je naglasio da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda i najavio da marihuana u Srbiji neće biti legalizovana.

“Iskreno se zalažem za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva“, poručio je ministar.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 38 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 35 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 31 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 27 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend