Hronika

Zapalila se prikolica na kamionu kod Predejana, saobraćaj preusmeren

Priključno vozilo na kamionu zapalilo se u zaustanovnoj traci na auto-putu od Preševa ka Nišu ispred isključenja za Predejane. Zbog prikolice koja se zapalila za saobraćaj je zatvoren deo puta do uklanjanja vozila, naveli su iz JP "Putevi Srbije".

“Na auto-putu E-75 ispred isključenja za Predejane, od Preševa prema Nišu – zbog uklanjanja priključnog vozila kamiona, koje se prethodno zapalilo u zaustavnoj saobraćajnoj traci, postavljena je saobraćajna signalizacija i za saobraćaj je zatvorena vozna traka u dužini od 250 metara. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom”, saopšili su iz Puteva Srbije. Dodali su da su ekipe na terenu.

Takođe, na istom autoputu, na petlji Trupale-petlja Niš Jug radi se na rehabilitaciji kolovoza. Ovi radovi će trajati do 28. maja ove godine. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, kažu u JP “Putevi Srbije”.

Iz ovog preduzeća su apelovali na vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu. Oni su naveli da se na auto-putu Miloš Veliki očekuje povećan intenzitet saobraćaja u toku sutrašnjeg popodneva i večeri. Preduzete su sve mere radi bržeg prolaska vozila. Jpak, iz ovog preduzeća upućuju vozače da na put krenu na vreme.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Maroon 5
Za 1 minut

Sugar

Maroon 5
Gabriella Cilmi
Za 5 minuta

Invisible Girl

Gabriella Cilmi
Mariah Carey
Za 8 minuta

Vision of Love

Mariah Carey
Madness
Za 11 minut

Coldest Day

Madness
Wham
Za 15 minuta

A Ray of Sunshine

Wham

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend