Vesti

Klub borilačkih sportova Naisus doneo još 6 medalja u Niš

Otvoreno prvenstvo Zrenjanina 2024, Foto: KBS Naissus
Sa međunarodnog turnira, Otvorenog prvenstva u Zrenjaninu, mali borci KBS Naisus doneli su 6 medalja i tako nastavili uspehe koje ovaj klub tradicionalno ostvaruje.
Foto: KBS Naissus

U Niš su stigle 3 zlatne, 1 srebrna i 2 bronzane medalje.  Najsjajnijim odličjem okitili su se Jana Milenković, Neda Mišić i Stefan Rašković koji je pored zlatne medalje proglašen i najboljim pionirom u uzrastu od 10 do 11 godina.

Srebro je osvojio Vasilije Petrović a bronzane medalje dobili su Teodora Petrović i Jakov Zazić. Maksim Nikolić je takođe ostvario dobar rezultat zauzevši u konačnom plasmanu 5.mesto,

„Bilo je u planu da još nekolicina takmičara nastupi. Međutim manji zdravstveni problemi ali i finansijski, smanjili su naš tim. U ekipnom plasmanu naši muški pioniri 8-9 god. su zauzeli treće mesto u sveukupnom poretku. Muški pioniri 6-7 god. bili su drugi, kao i u plasmanu svih pionira 6-7 god. Imajući u vidu da je reč o međunarodnom turniru, uspeh je više nego veliki.“ – poručuju iz Kluba i dodaju da se nadaju podršci grada i opštine kako bi mogli da i dalje ostvaruju dobre rezultate.

Takmičenje je održano u hali „Kristalna dvorana“ u Zrenjaninu,  30.marta, uz učešće preko 600 takmičara svih uzrasnih konkurencija. Natupilo je 50 ekipa iz BiH, Mađarske, Moldavije, Rumunije, Republike Srpske, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske i domaćina Srbije.

 

Ivana Petrović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Lyrics Born
Za 2 minuta

I Like it, I Love it

Lyrics Born
Cameo
Za 5 minuta

Word Up

Cameo
Jessica Mauboy
Za 9 minuta

I Cant Help Myself Sugar Pie Honey Bunch

Jessica Mauboy
Real Thing
Za 11 minut

You to Me Are Everything

Real Thing
Alex Clare
Za 15 minuta

Just a Man

Alex Clare

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend