Vesti

Nova havarija – bez vode i Niška Banja i Jelašnica, možda i do sutra

Foto: JKP Naissus
Nakon što su saopštili da je zbog havarije kod fabrike "Nissal" prekinuto vodosnabdevanje u naseljima Nikola Tesla i Prva Kutina, iz JKP "Naissus" naveli su da se dogodila još jedna havarija. Ona se dogodila na magistralnom cevovodu Studena-Niš. Zbog toga će bez vode biti Niška Banja i Jelašnica. Moguće je da to potraje i do jutrarnjih sati.

„Nastala je nova havarija na magistralnom cevovodu Studena – Niš, u selu Jelašnica, u ulici Kralja Milana broj 17. Zbog složenog kvara na vodovodnoj mreži ostaje u prekidu vodosnabdevanje do večernjih sati, eventualno do jutra“, rekli su u JKP „Naissus“.

Oni su kazali da će suve česme biti u u naseljima: Jelašnica, Niška Banja, Nikola Tesla i Prva Kutina. Oslabljen pritisak na mreži je moguć u naseljima Brzi Brod i Suvi Do.

„Jedna cisterna za snabdevanje pijaćom vodom kružiće u naseljima Jelašnica i Niška Banja, dok će druga obilaziti naselja Nikola Tesla i Prva Kutina“, izjavili su u ovom preduzeću.

Kazali su da ekipe JKP „Naissus“ intenzivno rade. Stabilizacija vodosnabdevanja predviđa se tokom noći ili u jutarnjim satima, naveli su u Naissus-u.

Podsetimo, zbog kvara i havarije koja se dogodila kod fabrike „Nissal“ u prekidu je vodosnabdevanje u naseljima Nikola Tesla i Prva Kutina. Ova naselja nisu imala vodu na česmama od 7 sati jutros. Iz gradskog preduzeća su ranije najavili da bi kvar trebalo da bude rešen do 17 časova.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Mai Tai
Za 1 minut

Am I Losing You Forever

Mai Tai
Juanes
Za 7 minuta

La Verdad

Juanes
Big Mountain
Za 10 minuta

Baby I Love Your Way

Big Mountain
Denis & Denis
Za 14 minuta

Soba 23

Denis & Denis
Igor Vince
Za 18 minuta

Zaboravili Smo Da Zivimo

Igor Vince

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend