Vesti

Novi kvar na mreži, do večeras bez vode više naselja u Nišu

Foto: JKP Naissus
Nakon što su u toku jučerašnjeg dana popravljeni kvarovi na vodovodnoj mreži kod fabrike "Nissal", kao i na magistralnom cevovodu Studena-Niš, iz JKP "Naissus" su obavestili građane da se desila još jedna havarija. Kvar je ponovo na pomenutom magistralnom cevovodu, u selu Jelašnica, ulica Kralja Milana, a više naselja će ponovo biti bez vode do večernjih sati.

Bez vode će biti Prva Kutina, viši delovi Jelašnice i viši delovima Niške Banje. Takođe vode neće biti u naselju Nikola Tesla prema Prvoj Kutini i Suvom Dolu, naveli su u Naissus-u.

“Jedna cisterna za snabdevanje pijaćom vodom kružiće u naseljima Jelašnica i Niška Banja, dok će druga obilaziti naselja Nikola Tesla, Prva Kutina i Suvi Do. Ekipe JKP “Naissus” intenzivno rade tako da se stabilizacija vodosnabdevanja predviđa do večernjih sati”, rekli su u ovom preduzeću.

Kako su kazali, u ponoć je završena jedna intervencija i krenulo se sa upuštanjem vode. Zbog novonastalog kvara, snabdevanja vodom neće biti do večernjih sati.

Podsetimo, u toku jučerašnjeg dana desila su se dva kvara na vodovodnoj mreži. Havarija kod fabrike “Nissal” izazvala je prekid vodosnabdevanja u Naselju Nikola Tesla i Prvoj Kutini. Bez vode su zbog kvara na magistralnom cevovodu Studena-Niš bile Niška Banja i Jelašnica.

Iz JKP “Naissus” su i tada najavili da će cisterne sa pijaćom vodom kružiti ovim mestima, ali i da će se situacija stabilizovati do jutra. Zbog novog kvara, meštani su bez vode već drugi dan.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 39 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 36 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 32 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 28 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend