Obrazovanje

Novogodišnje darivanje za kraj prvog polugodišta

Foto: Gimnazija Stevan Sremac
Učenici i profesori Prve niške gimnazije „Stevan Sremac“ pokazali su da je vreme praznika idealna prilika da mislimo na druge. Oni su organizovali pravljenje paketića za najmlađe koji novogodišnje praznike provode u Dečijoj klinici Kliničkog centra Niš.

Sada već tradicionalna humanitarna novogodišnja akcija započeta je na inicijativu učeničkog parlamenta, objasnio je Dejan Spasić profesor matematike. “Ovo je već peta, šesta godina kako organizujemo akciju. Trudimo se da svake godine skupljamo paketiće za decu kojima je to potrebno“, kazao je Spasić.

Foto: A.J.

Takođe dodaje da su se akciji odazvali i učenici i profesori. Kako kaže trud koji svake godine ulažu u humanitarne akcije je stvarno izvanredan. „Ovo je lep i human način da završimo prvo polugodište, nadam se da ćemo iznenaditi mališane dok borave u Kliničkom centru“, poručuje Spasić.

Rukovodilac Dečije klinike Prof. dr Jelena Vojinović izjavila je da se deca uvek obraduju humanitarnim paketićima koje dobijaju pred novu godinu. Međutim kaže da je naredne godine dobrodošla humanitarna pomoć u vidu nekih drugih neopohodnih stvari koje su deci potrebna tokom boravka na Dečijoj klinici.

Dragan Jevremovic

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Kelis & Cee Lo
Za 2 minuta

Lil Star

Kelis & Cee Lo
Bobby Blue Bland
Za 6 minuta

Ain't No Love in the Heart of the City

Bobby Blue Bland
Boa
Za 10 minuta

Milion

Boa
Detour
Za 13 minuta

Plesem Sama

Detour
Sandra
Za 17 minuta

Maria Magdalena

Sandra

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend