Obrazovanje

Otvoren onlajn sajam poslova “Job Fair”

job fair
foto: sajam poslova Job Fair
Počeo je još jedan sajam poslova "Job fair" u organizaciji BEST. Ovog puta u onlajn izdanju, sajam će trajati od ponedeljka 22. marta do utorka 23. marta. Na dan otvaranja posetioci onlajn sajma moći će da učestvuju u tribini  "Sve o stručnim praksama" koja će se održati od 14:30 časova putem zvanične platforme.

Ukoliko tražite posao, a nemate iskustva, sajam poslova “Job fair” je pravo mesto. Prijavom na platformu online.jobfairnis.rs. svi zainteresovani će moći da se informišu o poslovima i slobodnim mestima, najviše iz IT sfera.

Organizatori najavljuju da će posetioci tokom sajma moći da učestvuju i u nagradnim igrama.

U  utorak, 23. marta u 14:30  prisustvovanjem na tribini posetioci će moći da osvoje JBL Bluetooth zvučnik. Takođe, pored ove nagrade  moći će da osvoje  eksterni hard disk posećivanjem radionice “UVC/UVM verifikaciona komponenta” u utorak, 23. marta, od 14:30.

Tokom posete i prisustvovanja na prezentacijama kompanija, biće u prilici da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje Logitech gejmerski miš.

Učešće u nagradnim igrama moguće je preko prijave na sajam.

Pozivaju da se zainteresovani prijave za praksu u Microsoft Development Center Serbia već posle prvog semestra.

,,Praksa je plaćena i može da traje tri ili više meseci. Pored plate, svim studentima koji studiraju van Beograda pokriveni su troškovi stanovanja tokom trajanja njihove prakse. Svako ko poseduje inicijativu, strast i neophodna znanja može da pronađe svoje mesto u MDCS timu”, poručuju iz Job fair-a.

Bronzani pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je Danieli Systec Engineering. Predstavlja jednu od većih kompanija na području industrijske automatizacije i procesne kontrole u Srbiji i u tom pogledu pruža inženjerska i servisna rešenja u metalnoj industriji širom sveta.

,,Danas grupa Danieli Systec na regionalnom nivou ima više od 300 zaposlenih (Hrvatska, Srbija, Slovenija), uglavnom visoko-obrazovanih stručnjaka za automatizaciju, koordinatora projekata, supervizora elektrike, mehanike i hidraulike, stručnjaka u oblasti procesne kontrole, projektanata elektrotehnike, mašinstva i informatike. Stručnjaci iz naše kompanije godinama prikupljaju iskustva u projektima u oblasti automatizacije širom sveta zajedno sa našim partnerima u Italiji”, navode iz kompanije.

Organizatori pozivaju mlade da se prijave, jer će možda baš oni dobiti željeni posao.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Amber Van Day, Ilira
Za 3 minuta

See You in Tears

Amber Van Day, Ilira
Jehro
Za 5 minuta

Continuando

Jehro
St. Paul & The Broken Bones
Za 9 minuta

Apollo

St. Paul & The Broken Bones
White Lies
Za 12 minuta

There Goes Our Love Again

White Lies
Chumbawamba
Za 15 minuta

Mouthful of Shit

Chumbawamba

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend