Obrazovanje Promo

Tvoja karijera počinje ovde!

Job Fair Niš 2020
Job Fair Niš 2020
Udruženje studenta tehnike Evrope - BEST Nis ove godine, po trinaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!”. Cilj ovog dogadjaja je da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će biti održan 22. i 23. marta 2021. godine na Job Fair platformi koju možete pronaći na dolepomenutom sajtu.

Posetiocima sajma se pruža mogućnost da stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, koji su u potrazi za mladim, ambicioznim i visokokvalifikovanim kadrovima, i lično se osiguraju da se njihova biografija istakne. Takođe, posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica. BEST Nis pokušava da motiviše sve one koji su u potrazi za poslom da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se usavršavali.

Više informacija o samom sajmu i njegovom sadržaju, kao i sve novosti o kompanijama i pokroviteljima možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma www.jobfairnis.rs.

Prijave za intervjue će takođe ubrzo biti otvorene kod pojedinih kompanija, učesnica ovogodišnjeg sajma, a formu za prijavu biće moguće popuniti na gorespomenutom sajtu.

Na istom sajtu svi zainteresovani mogu načiniti i prve korake ka pronalaženju posla time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi. Baza će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Sve podatke koje budu ostavili u Job Fair bazi biće čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podata ka o ličnosti.

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš
Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš

Dragan Kocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Aerosmith
Za 2 minuta

Crazy

Aerosmith
Phil Collins
Za 7 minuta

Hang in Love Enough

Phil Collins
Arrows
Za 11 minut

I Love Rock N Roll

Arrows
Bryan Ferry
Za 13 minuta

The Space Between

Bryan Ferry
Shivaree
Za 18 minuta

Goodnight Moon

Shivaree

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend