Obrazovanje Promo

Tvoja karijera počinje ovde!

Job Fair Niš 2020
Job Fair Niš 2020
Udruženje studenta tehnike Evrope - BEST Nis ove godine, po trinaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!”. Cilj ovog dogadjaja je da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će biti održan 22. i 23. marta 2021. godine na Job Fair platformi koju možete pronaći na dolepomenutom sajtu.

Posetiocima sajma se pruža mogućnost da stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, koji su u potrazi za mladim, ambicioznim i visokokvalifikovanim kadrovima, i lično se osiguraju da se njihova biografija istakne. Takođe, posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica. BEST Nis pokušava da motiviše sve one koji su u potrazi za poslom da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se usavršavali.

Više informacija o samom sajmu i njegovom sadržaju, kao i sve novosti o kompanijama i pokroviteljima možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma www.jobfairnis.rs.

Prijave za intervjue će takođe ubrzo biti otvorene kod pojedinih kompanija, učesnica ovogodišnjeg sajma, a formu za prijavu biće moguće popuniti na gorespomenutom sajtu.

Na istom sajtu svi zainteresovani mogu načiniti i prve korake ka pronalaženju posla time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi. Baza će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Sve podatke koje budu ostavili u Job Fair bazi biće čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podata ka o ličnosti.

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš
Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš

Dragan Kocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 32 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 29 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 25 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 21 minut

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend