Obrazovanje Sport

Vučić završio semestar sa tri desetke i jednom devetkom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspešno je završio prvi semestar na Visokoj sportskoj školi. On je položio četiri ispita sa tri desetke i jednom devetkom, što je objavio na svom instagram profilu.

Vučić je rekao da za četvrtu desetku nije mogao da se bori jer nije imao uslova. Predsednik je devetku dobio iz predmeta Anatomija.

„Žao mi je što nisam mogao da se borim i za četvrtu desetku. Uslov za dobijanje najviše ocene je prisustvo na praktičnim vežbama, za šta, ipak, nisam imao vremena“ rekao je Vučić. Dodao je da mu zbog toga nije žao. To vreme je, kaže, iskoristio da pomogne Vladi Srbije u nabavci vakcina.

Ova Vučićeva objava izazavala je različite reakcije građana. Dok mu neki čestitaju na uspehu i priznaju da je anatomija veoma težak predmet, nekima je to bio razlog za smeh, a neki smatraju da je reč o predstavi za narod. Pojedinci se pitaju kako je uopšte imao uslova za devetku ako nije prisustvovao vežbama.

„Predstava za narod. Kao, eto, i ja sam običan čovek. Nisam mogao da dobijem 10. Šta ćete, mali student, nevinašce“, jedan je od komentara. Drugi kažu da je neumesno objavljivati takve stvari pored toliko važnijih događaja, kao što je smrt Đorđa Balaševića i dosta tragičnih događaja poslednjih dana. Ostali se pitaju da li je predsednik dobio neku „crvenu“ u indeks.

Jedna majka navodi da je kritikovala ćerku koja je Vučićeva koleginica sa fakulteta. Ona kaže da je ćerka od četiri položena ispita dobila samo dve desetke. Šaljivo se pita kako je moguće da predsednik koji vodi državu, bavi se vakcinama, respiratorima i komentarima na društvenim mrežama, ali i gostuje na televizijama, dobije tri desetke, a ona samo dve.

Podsetimo, Vučić je ranije diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. On je tu diplomu stekao 1994. godine, a 2020. upisao je novi fakultet – Visoku sportsku školu. Tada je rekao da tako ostvaruje dečačke snove da postane košarkaški trener klincima. Naveo je da time želi da se bavi nakon što bude okončao političku karijeru.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Andrew Ridgeley
Za 0 minuta

Shake

Andrew Ridgeley
U Skriocu
Za 4 minuta

Ne Brini

U Skriocu
Piloti
Za 8 minuta

Tajna Je U Tebi Skrivena

Piloti
Virgins
Za 12 minuta

Rich Girls

Virgins
Soft Cell
Za 15 minuta

Darker Times

Soft Cell

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend