Politika

Dačić: Više od 400.000 naših birača pomoglo da Aleksandar Vučić pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora

Foto: M. M. Kostić
Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je na skupu u niškom naselju Branko Bjegović kazao da je više od 400.000 njihovih birača pomoglo Aleksandru Vučiću da pobedi u prvom krugu i osvoji još jedan predsednički mandat. On je kazao, takođe, i da je zadovoljan kako su Nišlije glasale i pozvao ih da na ponovljenim izborima u subotu ukažu poverenje kako socijalistima tako i Vučiću.

“Veoma sam ponosan i na činjenicu da su naši birači glasali sa Vučića i više od 400.000 naših birača je pomoglo da ostvari pobedu u prvom krugu i time smo ostvarili naš prvi zajednički cilj”, kazao je Dačić i dodao da su spremni spremni da na svim nivoima razgovaraju o nastavku saradnje.

Dačić se osvrnuo na rezultate parlamentarnih izbora u Nišu i istakao rezultatima gde su socijalisti osvojili više od 13 odsto glasova, što je kako kaže pokazatelj da se vratilo poverenje naroda u ovu partiju.

Dodaje da su ovi izbori doneli novu energiju partiji koju će, kaže, iskoristiti za kadrovske promene. O tome je kazao sledeće: “Da partiju modernizujemo, približimo narodu i građanima, takođe imamo u planu da održimo Kongres do kraja godine.”

Lider Soocijalističke partije Srbije pozvao je građane da na ponovljenim izborima ove subote izađu u što većem broju i svoje poverenje poklone socijalistima na parlamentarnim i Vučiću na predsedničkim izborima.

Podsetimo, u subotu 16. aprila biće ponovljeno glasanje za predsedničke i parlamentarne izbore na četiri mesta i to u dve izborne jedinice u Gradskoj opštini Pantelej i po jednoj u opštinama Crveni krst i Niška Banja.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 16 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 19 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 22 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 27 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 31 minut

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend