Politika

Džinovski Vučić na “Ambasadoru” izazvao revolt građana i loše ocene hotela

Svako ko je prošao pored hotela "Ambasador" u centru Niša od sinoć video je radnike Parking servisa kako na spoljnu fasadu, kao puzzle stavljaju deo po deo džinovskog bilborda. Već iz prvih delića slagalice bilo je jasno da je na posteru predsednik Aleksandar Vučić i natpis Dobrodošao predsedniče. Usledile su brojne reakcije građana. Ocena hotela "Ambasador" na Guglu znatno je opala nakon postavljanja poruke dobrodošlice sa skoro 5 na 2.

Poruka “Dobrodošli predsedniče”koja se nazire na najvećem niškom hotelu izazvala je revolt kod građana, koji su svoj bunt iskazali tako što su u toku večeri i noći “oborili” ocenu hotela, koja se sa skoro 4,6 u toku ponoći spustila na 1,00, da bi kasnije rasla na 1,7 potom 1,8 dok u ovom trenutku iznosi malo više od 2.

Među recenzijama su se pojavili brojni komentari i žalbe, a neke od recenzija glase: “Nedovoljan jedan”, “Prevelik bilbord na hotelu”, Prljavo mnogo”, “Hotel je ruglo. Prljav je užas”, “SNS sekta”, “Užasno prljavi prozori” i drugi.

Pre nego su počeli da obaraju ocene hotela, građani su svoje nezadovoljstvo iskazali preko društvnih mreža, najpre u vidu komentara, a potom i na kreativan način putem fotomontaža.

“Gde se troše pare otete od “našu decu”, “Poruka celom svetu koliko smo nenormalni kao narod”, “Ovo je ludilo” i drugi, neki su od komentara građana.

Posredstvom fotomontaža umesto Vučića, na hotelu se našla i poruka koju često uzvikuju na protestima i utakmicama, zatim slika Hitlera, scena iz serije koja je bila popularna devedesetih “Kasandra”, snimak tuče Bjelogrlića i Antonijevića,  pozivanje na protest u subotu i druge.

Pitanje koje intrigira građane Niša je i ko je naložio JKP Parking servisu da angažuje radnike da na privatnom hotelu lepi poruku sa političkom konotacijom.

Podsetimo, povodom poruke dobrodošlice oglasio se i sam vlasnik hotela koji je, kako prenose mediji, kazao da ugostitelji, privrednici, neki sportisti i građani na ovaj način žele da se zahvale predsedniku za pomoć tokom pandemije, čiji dolazak se očekuje za vikend.

Naime, Vučić je  prošle nedelje najavio da dolazi u trodnevnu posetu Nišu a tokom sinoćnjeg obraćanja naciji precizirao je da dolazi u subotu ali potvrde te informacije nema  na zvaničnom sajtu Predsednika Srbije.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 28 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 25 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 21 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 17 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend