Politika

Narodna stranka organizuje otvorenu tribinu o decentralizaciji, turizmu, kulturi i planovima za Niš u 2024. godini

Foto: Narodna stranka Niš
Narodna stranka sutra organizuje otvorenu tribinu u dvorištu City Smart kluba. Početak je zakazan za 13 sati, a na tribini će govoriti predsednik ove političke partije Vuk Jeremić, narodni poslanik i potpredsednik partije Miroslav Aleksić, kao i potpredsednik i predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Niš Đorđe Stanković.

Na tribini će se govoriti o programu stranke,  aktuelnim političkim temama, ali i o decentralizaciji, turizmu, kulturi i planovima za Niš u 2024. godini. “Poziv je otvoren za sve one koji žele da se upoznaju sa programom Narodne stranke, planovima za Niš i učestvuju u razgovoru o aktuelnim političkim temama“, poručuje ispred stranke Đorđe Stanković. Podsetimo, narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora Đorđe Stanković koristi svoje društvene mreže kako bi skrenuo pažnju o aktuelnim problemima koji se dešavaju u Nišu, ali isto tako se u Skupštini zalaže za svoj grad i jug Srbije. On je istakao da će se na tribini govoriti i o potencijalima i razvijanju turizma u Nišu, kao i o decentralizaciji.

Takođe, pre tribine u 12:15 sati, biće održan štand Narode stranke prekoputa Kalče gde će se  govoriti o programu niškog gradskog odbora sa kojima bi, kako kažu iz partije, građani Niša, ali i šira javnost trebala da se upozna. U sklopu programa ove stranke, neka od načela odnose se na sprovođenje nove i savremene razvojne politike, borba za socijalnu pravdu, radnička prava, bolje zdravstvo, brigu o nacionalnim interesima i negovanju vrednosti naše tradicije i kulture.

Anđela Jeremić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Patti Smith Group
Za 2 minuta

Because the Night

Patti Smith Group
Emerson, Lake & Palmer
Za 5 minuta

C'est La Vie

Emerson, Lake & Palmer
E Play
Za 9 minuta

Aut

E Play
Vulfmon
Za 11 minut

I Cant Party

Vulfmon
Vaccines
Za 14 minuta

Thunder Fever

Vaccines

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend