Politika

Nenad Stanković novi komandant štaba Zimske službe

Foto: Grad Niš
Obrazovanjem novog operativnog štaba Zimske službe, na mesto komandanta postavljen je Nenad Stanković gradski većnik zadužen za izgradnju, objavljeno je u Službenom listu Grada Niša.

Stanković je na mestu komandanta štaba Zimske službe zamenio Miroslava Đokića, gradskog većnika zaduženog za komunalna pitanja koji je tu funciju obavljao prošle godine.

Za njegovog zamenika imenovan je Marko Stojiljković iz Gradske uprave za imovinu i održivi razvoj, kao i 20 članova iz gradskih i javnih preduzeća, gradskih opština, vojske, policije i hitne pomoći.

U Službenom listu Grada, navodi se da će operativni štab doneti Program rada zimske službe u roku od deset dana od dana formiranja. Zadatak ove službe je da zimi niške ulice i puteve održava prohodnim i da omogući nesmetano funkcionisanje Grada.

Podsetimo novi trend postavljanja većnika namesto komandanata štaba Zimske službe, započeo je i sa smenom vlasti u gradu.

Te se tako na mestu nekada rezervisanom za zaposlene u JKP Mediana ili Direkciju za izgradnju, po vokaciji mnogo bliže zadacima koji se od njih očekuju, na tu funciju postavljen  komandant iz redova nosioca gradske vlasti.

Đokić je tada kazao da je gradonačelnica Dragana Sotirovski tako odlučila, jer traži odgovornost.

Zbog čega je došlo do zamene komandanata štaba Ziimske službe, tj. da li je gradonačelnica koja traži odgovornot dužnosti zarešila čoveka koji je svojevremeno i sam bio deo JKP Mediana, a na njegovo mesto postavila drugog većnika za sada nije poznato.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Andrew Ridgeley
Za 1 minut

Shake

Andrew Ridgeley
U Skriocu
Za 5 minuta

Ne Brini

U Skriocu
Piloti
Za 9 minuta

Tajna Je U Tebi Skrivena

Piloti
Virgins
Za 13 minuta

Rich Girls

Virgins
Soft Cell
Za 15 minuta

Darker Times

Soft Cell

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend