Politika

Predsednik nije video poster dobrodošlice na “Ambasadoru” i ne poznaje vlasnika

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić tvrdi da nije video džinovski poster doborodošlice na hotelu "Ambasador" prilikom dolaska u Niš, ali je kako kaže za to saznao iz medija "koji su čitav događaj doveli na nivo histerije" . Konkretno odgovornima smatra pojedine političare i televiziju N1.

“Nisam video, nisam ni prošao pored hotela Ambasador i zahvalan sam bilo kome ko je nešto pristojno napisao o meni. Niti sam to tražio, niti ću to ikada da tražim, kazao je Vučić novinarima na pres konferenciji u Oficirskom domu prilikom zvanične posete našem gradu.

Predsednik ističe da nema potrebu za plakatima, posterima i sopstevnim slikama, pa čak i ne zna ko je vlasnik pomenutog hotela.

Naglašava da njemu nisu potrebne slike ni od pet, ni od deset, kao ni od dvadeset metara, već bolnice, saobraćajnice, železnica uz neizostavno nabrajanje šta je sve učinio za naš grad.

“Ako je neko želeo da pokaže poštovanje za svih ovih sedam fabrika koje sam doveo u Niš, zbog svih puteva, bolnica, Kliničkog centra, hvala mu na tome”, kaže Vučić.

Iako nije video poster, predsednik je upućen u sva dešavanja, te tako televiziju N1 i pojedine političare koje nije imenovao  vidi kao vinovnike opšte histerije koja je kako kaže usledila nakon što je bilbord sa njegovim likom počeo da se nazire na hotelu.

“Ne mislim da je čovek učinio bilo kakvo krivično delo ili zlodelo. Ili valjda vi smete da kažete ko vam se dopada, ko vam se ne dopada, a neko drugi ne sme da pokaže poštovanje ni prema šefu države”, ističe predsednik i naglašava “jedino potpuno legitimno i legalno izabranog”.

Vučić je istakao da je neko namerno rešio da nekome uništi biznis klikćući  loše ocene na Goglu i dodaje da će ukoliko mu vreme dozvoli i sam će otići u Ambasador na kafu ili piće.

Podsetimo, Vučić juče, danas i sutra boravi u Nišu, a uoči njegovog dolaska na spoljnoj fasadi hotela Ambasador radnici JKP Parking servisa su lepili poruku dobrodošlice, koja je izazvala burne reakcije javnosti.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 58 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 1 minut

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 5 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 9 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 13 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend